2821
2789
عنوان

گیجی منگی شدید

414 بازدید | 17 پست

سلام کسی بوده گیجی منگی داشته باشه من از خرداد ماهه اینطوریم گاهی اوقات بهترم گاهی اوقاتم شدیده یگه انگیزه ای برای زندگی کردن ندارم فکر میکنم هیچوقت خوب نمیشم دکتر گوش رفتم گفت از گوش نیست مال اعصابته نمیدونم چه مرگمه تورو خدا اگ تجربه ای دارین بگین دوستای گلم من جز شما کسیو ندارم چند بارم دکتر عمومی رفتم بی فایدس با چرخش سرم بدتر میشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من واسه افسردگیمه ک ابنجوریم

منم افسردگی دارم شدیده لامصب بد دردیه شما دائم این حالتی عزیزم ؟ گوشاتم کیپ میشه ؟ یه حس مسخره دیگه احساس میکنی گونه هات اومده جلوی چشات جلو دیدتو تا حدودی گرفته ؟ 

اینک جلوتو نمیبیینی و یه صفحه سیاه جلو چشات میاد؟

صفحه سیاه نمیاد ولی گونه هام میاد جلو دیدمو میگیره یا مژه هام احساس میکنم میاد پایین ولی نمیاد جلو ایینه میرم ی حس مسخره ایه 

حتما پیگیری کن  از مایع میانی گوش هست  اگه نیست بروحتما مغزو اصاب و پیگیر باش

مغز و اعصاب رفتم نظری نداد الکی رفتم انگاری چون چند ماه قبا اینکه این حالتا بیاد سراغم سر اینکه توهم تومور زده بودم ام ار ای داده بودم گفت نیاز نیست گوشمم ک گفتن مایعش جا بجا نشده بیشتر ربط به اعصاب دادن نمیددنم حالا چمه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز