هیام۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1379 عنوان شوهرم 244 بازدید | 10 پست شوهرم خستم کرده با کاراش ۳۰۰میلیون سود میکردیم بخشید ب داداشش ک صدبرابر ما پولداره 1402/11/23 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59823 چون عرضه خوردن نداره ببخشید لیاقت خوردن وخوشی نداره از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
هیام۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1379 چون عرضه خوردن نداره ببخشید لیاقت خوردن وخوشی نداره اون خودش و زنش گوشی ایفون آخرین مدل حالا شوهرم گوشی له و خورد شده دستشه با لباسهای کهنه
هیام۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1379 شوهر جوگير. من هم دارم اونا دو تا خونه ماشین میلیاردی وسایلای لوکس
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59823 اون خودش و زنش گوشی ایفون آخرین مدل حالا شوهرم گوشی له و خورد شده دستشه با لباسهای کهنه ... همون دیگه از بچگی بهش گفتن تونخور داداشت بخوره عادت کرده تقصیر مادرشوهرته با این بچه بزرگ کردنش حالم به همخورد واقعا که از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
هیام۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1379 همون دیگه از بچگی بهش گفتن تونخور داداشت بخوره عادت کرده تقصیر مادرشوهرته با این بچه بزرگ کردنش حال ... اره همش زیر سر مامانشه الانم اینقدر فرق میزاره بینشون این براش مهمم نیس بین بچه هامون
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59823 اره همش زیر سر مامانشه الانم اینقدر فرق میزاره بینشون این براش مهمم نیس بین بچه هامون چون نمیفهمه اصلا متوجه نیست چی به سرش اومده ومیاد تو مثل اون نباش ازش بخواه بگومیخوام بخر گوشیش مسخره کن بکو بروکوشی بخر خوب روت میشه با این و از این حرفا از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
هیام۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1379 چون نمیفهمه اصلا متوجه نیست چی به سرش اومده ومیاد تو مثل اون نباش ازش بخواه بگومیخوام بخر&n ... همه اینا رو گفتم و میدونه میگه اشکال نداره