2777
2789
عنوان

کمرویی

84 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان 

دختر من چهارسالشه و کمرو دیر یخش اب میشه 

مدتیه بازی درمانیم بردم بهتر شده .اما گاهی روانشناس میگه دارو شروع کنیم ؟یعنی من قبول کنم دارو بخوره اضطرابش کم میشه اجتماعی تر میشه.موندم

هر کی دیدم مصرف کرده خیلی کند شده ساده شده انگار هوششون میاد پایین .مثلا میگفت فلوکستین یا ریسپریدون .تو رو خدا کسی تجربش داره بگه.

من خیلی براش تلاش میکنم مثلا شهربازی پارک کافه مهد کارگاه بازی همش میبرمش اجتماع . 

مدرسه که بره درست میشه 

دارو و ات اشغال بش نده 

حالا پسرمن همسن دخترتونه ولژ زیاد بلد نیس حرف بزنه دکترا گفتن بیاد گفتار درمانی و دارو بخوره قبول نکردم دوهفته بردمش مهد اد گرفت کم کم حرب بزنه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

قرص و دارو آخرین راهکاره واسه ی بچه ۴ ساله خیلی زوده مگه‌رفتارش چجوریه میخوای قرص بدی بهش ؟ 

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای این داروها برا سن بالاها هم خوب نیس چه برسه بچه ۴ ساله‌😱

این داروهارو دوراز جون شما برای کسایی تجویز میکنن که تو شرایط بد روحی هستن 

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
قرص و دارو آخرین راهکاره واسه ی بچه ۴ ساله خیلی زوده مگه‌رفتارش چجوریه میخوای قرص بدی بهش ؟ 

مثلا شما میای خونه ما اولا بهت سلام نمیکنه روش نمیشه یه ده دقیقه یک ربع طول میکشه دوست شه دوستم بشه .مهدم خیلی گرم نمیگیره مربیاش اون اولا اصلا یه کلمه ام نمیگفت بهتر شده .مثلا با بمه ها بازی نمیکرد بازی گیکنه دوستا خودش داره اما ممکنه دوستاشو از دستم بده کمرو دیگه .میگه مال اضطراب دارو کمک میکنه سطح اضطراب پایین بیاد راحت تر حرف بزنه 

وای این داروها برا سن بالاها هم خوب نیس چه برسه بچه ۴ ساله‌😱 این داروهارو دوراز جون شما برای کسایی ...

میدونم فدات ریسپریدون مال اوناس که توهم میزنن و یا بچه بیش فعال .فلوکستین معمولا افسردگی .به خدا خودم داروخانه کار کردم .شما میگید بهترم میشه؟

میدونم فدات ریسپریدون مال اوناس که توهم میزنن و یا بچه بیش فعال .فلوکستین معمولا افسردگی .به خدا خود ...

ایشالله که خوب میشه . خداروشکر خودتون هم باسوادین بنظرم نزارین هرچیو بچتون بخوره

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
مثلا شما میای خونه ما اولا بهت سلام نمیکنه روش نمیشه یه ده دقیقه یک ربع طول میکشه دوست شه دوستم بشه ...

خوبه که به نظرم خیلی هم‌کمرو نیس. به مرور فکر‌میکنم خوب بشه با توی اجتماع بودن و فکر نکنم نیازی به خوردن قرص و اینا داشته باشه، چون ضرر داره بالاخره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️