2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تنها چیزی که در زندگی باعث تداوم زندگی میشه اخلاق هست، ظاهر افراد در دراز مدت تغییر میکنه و اهمیت چندانی نداره، ولی اخلاق باعث تداوم زندگی میشه

آنچه هستی باش ن آنچه مینمایی💪            امروز همان فرداییست که دیروز نگرانش بودیم 🌹در لحظه وبا نگاهی به آینده، هدف مند و امیدوار زندگی کنیم 👌
من یکی موقعی که خواستگار برام اومد با خودم توافق کردم اگه قیافه خیلی خیلی بد داشت که حالمو بد کنه جو ...

من نه خوشم میاد نه اپنقدر بدم میاد،ولی برام حل نشده،من حس میکنم همه چی باهم تو یه نفر پیدا نمیشه،و این منو میترسوپن که جواب رد بهش بدم

اگه بتونی تصور کنی که باهاش رابطه داشته باشی میشه روش فکر کرد ولی اگه چندشت میشه اصلا این کارو نکن

بیشتر فکر اینکه باهاش برم جاهای مختلف و اونو با پسرای دیگه مقایسه کنم،نگرانم میکنه

بیشتر فکر اینکه باهاش برم جاهای مختلف و اونو با پسرای دیگه مقایسه کنم،نگرانم میکنه

خب این خیلی جدیه 

یه وقت مشاور خودتون تنهایی بگیرین

و بامشاورکامل صحبت کنید 

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین

من نه خوشم میاد نه اپنقدر بدم میاد،ولی برام حل نشده،من حس میکنم همه چی باهم تو یه نفر پیدا نمیشه،و ا ...

دقیقا درسته هیچ وقت نمیتونی تمام چیزهایی رو که انتظار داری توی یک نفر پیدا کنی 

ولی بازم عجولانه تصمیم نگیر باهم بیشتر آشنا بشین ببین به دلت میشینه حرفاش کاراش برید پیش مشاور ببینید اصلا بهم میخورین یا نه