renger_v مدیر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 عنوان زیستم 😂💔 | مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 55 پست کلا نکته😂💔 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست.. 1402/11/23 | 20:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 ۱۹ بخاطر نمره دینی بقیه نمره هام همه بالای ۱۷ بودن ماشاالله، خیلی هم عالی ، پس معلومه درسخونی😂مدرسه دولتی می خونی توعم؟ البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7682 ماشاالله، خیلی هم عالی ، پس معلومه درسخونی😂 مدرسه دولتی می خونی توعم؟ ممنون نظر لطفته❤😂هی بگی نگی میخونیمنه فرزانگان من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 ممنون نظر لطفته❤😂هی بگی نگی میخونیم نه فرزانگان تیزهوشانی هم که هستی😂دیگه چی می خوای😂 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7682 تیزهوشانی هم که هستی😂 دیگه چی می خوای😂 پزشکی شهید بهشتی😁😂😉 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 پزشکی شهید بهشتی😁😂😉 ببینم چی می کنی حجی انشالله سال بعد نوبت ماست که بیایم😂انشالله در میای پزشکیالان باید ۱۰ ساعت در روز بخونی، می خونی یا می پیچونی؟😂 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7682 ببینم چی می کنی حجی انشالله سال بعد نوبت ماست که بیایم😂 انشالله در میای پزشکی الان باید ۱۰ ساعت د ... اره میخونم خداروشکر با برنامه پیش میرمبه قولی از اول زندگیم با برنامه پیش رفتم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 اره میخونم خداروشکر با برنامه پیش میرم به قولی از اول زندگیم با برنامه پیش رفتم موفق باشی ، راستی انشالله بعد کنکور وضعیتو می پرسما😂 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7682 موفق باشی ، راستی انشالله بعد کنکور وضعیتو می پرسما😂 سلامت باشیدالتماس دعا لطفا موقع نماز خیلی بهم دعا کنچون واقعا دارم تلاش میکنم اگه نتیجه نگیرم سخت دلگیر میشم از خداایشالا😂❤ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
renger_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 2660 سلامت باشید التماس دعا لطفا موقع نماز خیلی بهم دعا کن چون واقعا دارم تلاش میکنم اگه نتیجه نگیرم سخ ... موفق میشی نگران نباش حتما🌹انشالله در اومدی به من قراره مشاوره بدیا😂 البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7682 موفق میشی نگران نباش حتما🌹 انشالله در اومدی به من قراره مشاوره بدیا😂 ممنون ایشالااگه قبول شم حتما❤ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7682 موفق میشی نگران نباش حتما🌹 انشالله در اومدی به من قراره مشاوره بدیا😂 فقط یه چیزی بگم بهت خیلی کمکت میکنهبنظرن از اول تابستون کلاسای سالیانه تاملند رو ثبت نام کن خیلی بدرد بخورهمن از اول اینکارو نکردم خیلی پشیمونم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)