2777
2789
من که نفهمیدم چی گفتی ولی اگه ازت پرسیدن جزایر لانگرهانس چند نوع یاخته داره باید بگی 4 تا  چه ...

دولتی ، 

چشم😂

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بگو هورمون کورتیزول که توی صفحه قبل اومده روی کدوم یاخته های بدن گیرنده داره؟؟

چون گلوکز خون رو افزایش میده پس روی سلول های ماهیچه و کبد گیرنده داره چونه که گلوکز توشون  که به صورت گلیکوژن ذخیره شده،  تجزیه میشه و وارد خون میشه ، و احتمالا چون گفته سیستم ایمنی رو تضعیف میکنه روی لنفوسیت Tو B گیرنده داشته باشه یا هم که مرتبط به خط ۱ یا ۲ دفاعی بدن باشه.

البته باز دقیق نمی دونم ، لطف میکنید اگه بگید و به دانسته های ما اضافه کنید🙂🌹

چرا اینقدر زجه میزنی آقایی جواب یک کلمه هست روی همه ی یاخته های بدن

اون هورمون تیروئیدی نبود؟🥲💔

قربونت برم

تاثیر بر متابولیسم ، یعنی مثل تیروئید ، و همه سلول ها رو شامل میشه ، چقدر هم عالی😂

زیستم😂💔

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

توی جزیره لانگر هانس؟ پوششی؟ من درون جزیره لانگر هانس منظورمه نه کل جزیره لانگرهانس 🥲💔

بیشتر غدد جنسشون پوششیه

که از قضا جزایر لانگر هانس هم جنسشون پوششیه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

این ک زیاد نیس😐

بحث زیاد بودنش نیست ، بحث اینکه کلی نکته داره و باید همشو بنویسم، این بَدِه🥲💔