2777
2789

یه پسر کلاس اولی دارم یه دختر یک ساله. از وقتی مدرسه ها باز شده همیشه مریضن. یعنی ماهی ۳بار حداقل دکتر میبرمشون. خسته شدم کم اوردم نمیدونم چیکار کنم. فک میکنم مادر خوبی نیستمو نمیتونم بهشون خوب رسیدگی کنم.  با اینکه همش در حال بدو بدوام و شب و روزمو براشون میزارم و هیچ وقتی برای خودم نمیمونه. 

شما هم اینجوری هستین یا فقط من این مشکلو دارم؟ 

دختر منم مدرسه میره سرماخوردگی  میاره پدرمو دراورده

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیگه بچه هام بزرگ شدن ولی ماهم همبن بودیم 

پسرت تو مدرسه مریض میشه و دخترت هم از اون میگیره شما خودتو ناراحت نکن 

ولی دکتر میبری بگو تقویتی بده بهشون که سیستم ایمنی‌ بدنشون قوی بشه وزود مریض نشن 

من خودم اون موقعه ها به بچه هام شربت زینک پلاس یروویتال میدادم خیلی خوب بود 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲