2777
2789
عنوان

هه ببینید چی میگه

168 بازدید | 16 پست

نامزدم بم گفت هرکسی خدا بهش نداده ینی تلاش نکرده! البته منظورش به خودم بود چون داشتم باهاش درددل میکردم بعد اینو گفت که برای این خدا بمن چیزی نداده چون تلاش نمیکنم . آره خب من اونقدر که باید تلاش نکردم ولی بنظر شما ینی هرکسی خدا بهش چیزی نمیده ینی اون آدم تلاش نکرده ؟!! 

بنظر من که ربطی نداره . مهم نیس ولی حتما علتش این نیس بعضی وقتام باید شانس داشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا قبول ندارم من خودمو که میبینم ببخشید مثل سگ تو زندگی تلاش کردم از همون بچگی تهش چون سانس نداشتم هیچ به هیچ اصلا قبول ندارم اینارو بعضی هام سانس دارن اندکی تلاش نمیکنن به خیلییی چیزا می‌رسن و‌رسیدن دیدم که میگم 

در درجه اول تلاش تلاش تلاش 

شانس ی چاشنیه که در خیلی از موارد هم به کار نمیره 

برای بدست اوردن و رسیدن به موفقیت پول ارامش ووووو تلاش لازمه 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

بالاخره آدم باید یه حرکتی بکنه تا خدا برکت بده

میگن یارو هی نشست دعا کرد توی فلان بانک برنده فلان جایزه بشه. یه نفر بهش گفت اول برو توی اون بانک حساب باز کن بعد بشین دعا کن. 

روایت هم داریم از پیامبر که با توکل به خدا زانوی شترتو ببند. 

عزیزم موضوع بحث شما رو نمیدونم، اما مسلم هست که آدم با تلاش به خواسته هاش میرسه! افراد موفق همه تلاش کردن.

یکم ما آدم ها زود رنج هستیم، ممکن بد برداشت کرده باشید.

اسم کاربری انتظارموعود، در نظر بگیرید، فکر میکردم میشه عوض کرد  

اسی عزیز دلم نمیشه اینو بگی شاید صلاحش نبوده خدا همیشه خوشحالی و خوشبختی بنده هاشو می خواد حتی اگه هم تلاش نکنی خدا کمکت میکنه به چیزی که می خوای برسی حتما صلاحت نبوده

اسی عزیز دلم نمیشه اینو بگی شاید صلاحش نبوده خدا همیشه خوشحالی و خوشبختی بنده هاشو می خواد حتی اگه ه ...

دقیقا منم موافقم ولی این حرفی که زد ناراحتم کرد حس کردم خدا دوسم نداره

دور از جون. دقیقا شانس خیلی مهم تره

نه تنها خودم عزیزم بلکه کلی آدم دیگه رو هم دیدم مثل خودم 

من یه دوستی داشتم نه اهل درس بود نه کار با کسی ازدواج کرد که هیچ کس فکر شو نمی‌کرد الان یه زندگی و سر و تیپی داره که خودش هم باورش نمیشد یه زمان بتونه داشته باشه فقط شانس خوبی داشت من از بچگی همش تلاش کردم تو هر چیزییی ته تهشم بد بیاری و بد شانسی 🙂