2777
2789
عنوان

باردارم،حالم خیلی بده،چکار کنم؟

164 بازدید | 11 پست

به شدت افسرده ام، همش از صبح تا شب گریه میکنم. احساس تباهی و پوچی میکنم. کاشکی حداقل بچه دار نشده بودم. کسی با این حال بد باردار بوده؟ چکار کردین حالتون بهتر بشه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جاش فکرکنم هزارنفرمثل من خدابهشون نداده ودوبارسقط داشتن له له بچه میزنن هم اینکه پیش شوهرشونوخانواده شوهراشون خارن. انشالله حالت بهتربشه عزیزم وسالم نی نی تو بغل بگیری برای منم دعاکن گلم بارداری دعات میگیره❤️

به جاش فکرکنم هزارنفرمثل من خدابهشون نداده ودوبارسقط داشتن له له بچه میزنن هم اینکه پیش شوهرشونوخانو ...

انگار دنیا به همه لجه، اونی ما میخواهیم رو نمیده، بجاش یه چیز دیگه میده

اره،الان بدتر هم شدم

پس ای کاش باردار نمیشدی وقتی حالت خوب نبود عزیزم 

روحیه شما خیلی مهمه برا اون بچه 

حالا ب نظرم یه تکونی بخودت بده تنها کسیک میتونه کمکت کنه خودتی کارهایی رو انجام بده ک حالتو خوب میکنه کلاسی تفریحی 

اون بچه همه امیدش ب توئه تو مادرشی 

پس ای کاش باردار نمیشدی وقتی حالت خوب نبود عزیزم  روحیه شما خیلی مهمه برا اون بچه  حالا ...

نمیتونم،اینقدر غصه بچه طفلی رو میخورم که تکیه گاهش منم. حس میکنم خودم یه بچه ام که نیاز به پناه دارم. 

به اصرار شوهرم حامله شدم

نمیتونم،اینقدر غصه بچه طفلی رو میخورم که تکیه گاهش منم. حس میکنم خودم یه بچه ام که نیاز به پناه دارم ...

چند سالته مگ عزیزم 

اخه قربونت چرا غصه بخوری اون بچه همینک بفکرشی خوشبخته توام حالت خوب میشه الان بخاطر بارداری حساس شدی انشالله دنیا ک بیاد وقتی برا افسردگی برات نمیذاره بعدم همچین دلتو میبره ک جونتو براش میدی