2777
2789
عنوان

دخترا گوش بدن

212 بازدید | 18 پست

اصلا از حرف کسی نترسید که پشت سرتون بگن این دختره با کسی بوده یا نبوده، قشنگ بگردین مرد خوب پیدا کنید عشقتون رو برای اون بذارید از خودتون یا کسی خجالت نکشید! گوربابای حرف مردم، عاقلانه انتخاب کنید 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختربودن خیلی تو این جامعه سخته

مجبوریم به ادامه کنار مغزهای زنگ زده

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
واقعا همه رو امتحان به چه قیمتی به قیمت دست مالی شدن خودمون من کسایی دیدم باهم بودن آخرشم گند زدن

دستمالی چیه خواهر، دیت رفتن و شناختن عاقلانه همه‌جای دنیا مرسومه

مغز خودت زنگ زدی که دوست داری هرزه باشی

این آینست، توی آینه به خودت نگاه کن و بگو به زنهای دیگه نباید برچسب بچسبونم چون خودم حس خوبی پیدا میکنم، اینو چندبار با خودت تکرار کن 

متاسفانه عشقمون عادی نیست

وقتی گریه میکنم پشت گوشی و اگه کسی کنارش حرف بزنه بدون توجه به گریه های من قهقهه میزنه میخنده

داریم با هم حرف میزنیماااا،یهو میره تا ساعت دواژده و نیم یک شب، و بهونه ش اینه که خونه ی فامیلمون انتن نمیده عزیزم خودت که میدونی...

درسته غم و غصه تو همه ی زندگیا هست ولی با وجود برادر ۱۷سالش میگه بعد ازدواج مامانم با ما زندگی میکنه و نمیخام تنها باشه و دلش بشکنه... 

و من وقتی دیشب دیدم گریه هام بی ارزشه و اون میخنده به حرف بقیه و به من توجهی نمیکنه بهش گفتم تو بقیه برات با ارزش ترن،،هزار بار گفتم بی خبر جایی نرو ولی تو بازم گذاشنی رفتی🙂و حتی به گریه هام توجهی نکردی..خونوادتو میبینی یادت میره منم هستم..حالا که اینجوریه بعد ازدواج حدا از خونوادت زندگی میکنیم...و اون بخاطر اینکه گقتم جدا زندگی کنیم و یا من بهم میزنم ازدواج رو گفت برای همیشه خداحافظ..

مامانم میگه من خیلی پر توقعم،نمیدونم

متاسفانه عشقمون عادی نیست وقتی گریه میکنم پشت گوشی و اگه کسی کنارش حرف بزنه بدون توجه به گریه های م ...

نخیر خیلی هم عاقلانه‌ست چیزایی که گفتی، مردی که بخواد برای راحتی هرکااااری میکنه، کوتاه نیا اصلا