2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزی چند بار با چای سرد شده چشماتو شست و شو بده اگه بهتر نشدی دوباره برو دکتر 

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

کور نشم

نه عزیزم دور از جونت ولی عفونت چشم دیر خوب میشه باید مرتب داروهایی که بهت دادن رو استفاده کنی کم کم خوب میشه 

نمیدانم عزیزم کاش میآمدی مرا از این همه حس بد نجات میدادی و یک چاقو فرو میکردی توی شکمم. آخه خودم دستام میلرزه.

خاک بر سرم رفتم استخر روحیه م باز شه فاتحه ش خونده شد

به خاطر استخر نیست ویروسه ، پماد آنتی بیوتیک میزنی ؟ آنتی بیوتیک میخوری ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
پماد. قطره انتی بیوتیک داده خوراکی نداده 

چون یه هفته ای با قطره خوب نشده به نظرم دارو هم لازم داری ،دوبارع دکتر برو

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

الان ک دارم مینویسم 21 اسفنده ، 17 اسفند ک از خواب بیدار شدم صبح‌ چشام قرمز شده بود ،با خودم گفتم خودش خوب میشه تا ظهری ، ساعت ب ساعت بدتر شد ،فرداش علاوه بر قرمزی شدید ،گوشه جفت چشام ی حالت گل مژه زده بود همراه باقرمزی شدید کل چشمم و خارش وحشتناک ،و امروز صبح هم ک بیدار شدم علاوه بر همه این علائم تورم شدید پلاکام مخصوصا پلک پایینم اضافه شد ، ابریزش شدید اشک چشمم هست ، اول رفتم پیش ی فوق تخصص با ی دستگاهی چشمامو نگاه کرد گفت عفونت ویروسیع و ی بسته اشک مصنوعی نوشت ،هر دوساعت ی قطره و ی قطره کلوبیوتیک هر 6 ساعت ،اونروز مصرف کردم ولی دیدم بدتر شده ،فرداش رفتم ی فوق تخصص اون هم معاینه کرد دقیقا همون حرف دکتر قبل رو زد ،عفچنت ویروسی و گفتم دارو داده دکتر قبل ولی تاثیر نداشته ،گفت عفونت ویروسی درمان خاصی نداره و باید دوره نقاهتش بگذره و سیستم ایمنی بدن جمع کنه بیماری رو و پرسیدم دوره نقاهتش چقدره گفت بستگی ب سیستم ایمنی بدن و ژنتیک و میزان عفونت و سطح سلامت فرد و اینا فاکتورا داره ،ولی حداقل یک هفته و حداکثر 3 الی 4 هفته ، دوباره امروز عصر رفتم مطب ی متخصص چشم ک خیلی تو مشهد ازش تعریف میکنن ،ویزیت کرد اون هم دقیقا حرف دوتا دکتر قبل رو زد ، خیلی بد چیزیه ، از کار و زندگیم افتادم ،دیوونه شدم دگه