2777
2789
عنوان

مهمون داری

146 بازدید | 7 پست

سلام کنکور دارم 

دارم خودمو آماده می کنم برای کنکور اردیبهشت  ولی ی مسئله ای پیش اومده برام مادربزرگم و پدربزرگم اومدن قرارع بعد عید برن و خیلی خیلی سر و صدا می کنن تازه ب هواشون هم مامانم ب اون پدر و مادر بزرگم اینا بگع بیاد ک همه فامیلامون (عمه‌.خاله.دایی.عمو و بچه هاشون)میان خونمون کوچیکه اتاقمون چسبیده ب پذیرایی بچه ها من چ کار کنم اصلا تمرکز برای درس خوندن ندارم  کتاب خونه هم اون طرف شهره با ماشین نیم ساعت پیدا هم ی ساعت و خورده ای راه داره بابام بدله اجازه نمی ده (حق دارع سر ی مسائل  ک پیش اومده) ی راهنمایی بهم بکنید خونع اقوام هم پر جمعیتن نمیشه رفت خستم کاشکی میمردم

خدایی که آرامش من است🙂❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو بالا پشت بوم

پتو و ی هیتر ببر

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.