2777
2789

ویلایی هست یا آپارتمانی؟از ما ویلایی هست صدمیلیون واریز کردیم اخرا برج پنج بود معمولا میگن ۶ ماه یبار ولی هنوز خبری نیست پیامک دوم برامون نیومده

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد و چجوری باید بپردازیم

شما ویلایی هست یا اپارتمانی؟یه پیامک واریز میاد شماره حساب خودشون میفرستن شما باس پول بفرستین ب اون حساب ویلایی مبلغش صد میلیون هست ولی پیامکش مینویسه ۴۰ میلیون ولی باید همون صدتمن واریز کرد 

هنوز زمینی بهتون ندادن؟

گل نگاه چن ماه یکبار صدتمن صدتمن میگیرن تا فقط اسکلت بیارن بالا ونماش درست میکنن وام هم روش هست بعد تحویل میدن شاید دوسال طول بکشه تا بدن بعدش باید خودت تموم کاراش انجام بدی از سرامیک کابینت سفید کاری همه چیز

شدایط ویلایی اینجوره شرایط آپارتمان فرق داره

گل نگاه چن ماه یکبار صدتمن صدتمن میگیرن تا فقط اسکلت بیارن بالا ونماش درست میکنن وام هم روش هست بعد ...

عزیزم بهتون گفتن واس اسکلت چقدر پول بدیم تا وام آزاد بشه؟اصلا کلا واس اسکلت چقدردرمیاد؟

عزیزم بهتون گفتن واس اسکلت چقدر پول بدیم تا وام آزاد بشه؟اصلا کلا واس اسکلت چقدردرمیاد؟

سلام ببخشی نبودم سایت تازه اومدم 

والا حدودی خب گفتن البته خود وام فکر کنم یکو صد بشه با خود وام نوبت دوم هم واریز کردیم ما همین هفته پیش

سلام ببخشی نبودم سایت تازه اومدم والا حدودی خب گفتن البته خود وام فکر کنم یکو صد بشه با خود وام نوبت ...

ببخشید متوجه نشدم کلا چقدر وام تا الان واستون آزاد شد ؟ساختمان شما تو چه مرحله ای؟

ببخشید متوجه نشدم کلا چقدر وام تا الان واستون آزاد شد ؟ساختمان شما تو چه مرحله ای؟

ما فقط دو مرحله پول فعلا دادیم دو تا صد تمن 

واینکه وام ک الان نمیدن 

و مرحلش هم والا نمیدونم