2777
2789
عنوان

خیلی تنها و‌ناراحتم.‌خیلی

197 بازدید | 21 پست

شوهرم اخلاق خوبی نداره. پرخاشگری میکنه .هیچ عیب و ایرادی نداره.‌کاریه و چشم پاک ولی بداخلاقه و‌خانوادتا مهربون نیستند.

از طرفی خانوادم به زبان میگن اگه طلاق بگیری حمایتت میکنیم.ولی میدونم باهمین زبانشون خیلی اذیتم خواهند کرد. و در عمل و ته قلبشون حامی خوبی هیچوقت نبودند.‌

از بس به طلاق تو دلم و ذهنم فکر میکنم به همسرم سرد شدم.‌و سرم گیج میره مدام.‌

شاغلم و بعدا از نظر مالی تامینم ولی اژ نظر عاطفی نمیدونم چه اتفاقی برام می افته.

اگه تجربه ای دارید بگید.‌مجردها نظز ندن

پیش مشاور میره؟

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتک میزنه یا نه؟

فحاشی میکنه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

[QUOTE=328111370]طلاق نگیر با زبون خوش خرش کن[/QUOTEخسته شدم.‌تا عصبانی میشه بدجور دلمو میشکنه.‌امروز اومد دنیالم سرکار که برگزدم.‌تو راه ژهرمارم میکنه از بس حال و هواش گرفته و‌بداخلاقه

فحاشی که به شددددت هم به خودم هم پدرمادرم بدترین فحشارو میده. کتک‌هم خیلی کم.

خب پس فکر نکنم لازم به طلاق باشه 

چون هیچ مردی تاکید میکنم هیییییچ مردی کامل نیست 

همشون یه عیبی دارن که هر زنی به طلاق فکر کنه 

ولی باید اصلاحش کرد 

خدا زن رو با سیاست آفرید 

که مرد رو رام خودش کنه 

اگه حوصله و اعصاب اصلاح زندگیتو داری بزار یه کانال توی ایتا بهت معرفی کنم که با عمل کردن بهش زندگیت دگرگون میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

جدی؟ من بعضی زندگیا رو میبینم فکر میکنم اونا  شوهراشوون کاملن . یعنی اینجوری نیست

به هیچ وجه 

فقط یه زن با سیاست دارن که شوهرشونو توی مشت گرفتن