2777
2789
عنوان

میشه بیایید کمک 🙏💔

299 بازدید | 79 پست

عزیزان ملتمسانه و عاجزانه ازتون خواهش میکنم ، نفری لطف کنید ، یک سوره «حمد» باهم دیگه قرائت کنیم به نیت معجزه شفای عاجل سرکار خانم فاطمه که متاسفانه ، دکتر جوابشون کرده ، الهی که خدا جوابش نکنه ❤️

🌺خانوما خواهشا کمک کنید ، تاپیک پربازدید بشه به حق این ماه عزیز ، سیل سوره حمد راه بندازم به نیت این جوون 💔

اگر سوره حمد رو قرائت کردید ، لطفاً توو کامنت‌ها اعلام کنید . پیشاپیش از همکاری شما ممنونم 🙏

@dn99  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوندم عزیزم

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

خوندم عزیز

ان‌شاءالله مریض مدنظر شما شفا پیدا کنند به حق این ماه معظم که ماه شادی اهل بیت است   

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

انشاالله خدا شفاشون بده

برای خاله ی منم دعا کنید خدا شفاش بده سه تا بچه داره وجوونه

خوندم عزیزم

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
انشاالله خدا شفاشون بده برای خاله ی منم دعا کنید خدا شفاش بده سه تا بچه داره وجوونه خوندم عزیزم

ممنونم از لطفتون 🙏💚

حاجت دلتون روا 💖

یا من اسمهو دوا و ذکروا الشفا

بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاکن عبد و ایاکن استعین اهدنا الصراط المستقیم صراط الذین انعمت الهم غیر المغذوب علیهم والظالین

به نیت شما 💖

سلام عزیزدلم خوبی؟ ممنونم از تگت❤️چشم سعی میکنم پربازدید بشه

چشمتون روشن عزیزم ❤️

خواهر یکی از کاربران خانوم  dn99 متاسفانه دکتر جوابشون کرده ، خیلی شرایط بده ، مجبور شدم به شما زحمت بدم . 

امن یجیب مظطر و اذا دعاها و یکشف السو ✨ به نیت شما 💖

ممنونم از لطفتون 🙏💚 حاجت دلتون روا 💖 یا من اسمهو دوا و ذکروا الشفا بسم الله الرحمن الرحی ...

ممنون عزیز دلم الهی خدا همه ی بیماران وشفا بده🤲🏻

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘