2777
2789
عنوان

کسی کامل فیلم شهرزاد رو دیده ؟

776 بازدید | 13 پست

از طلاق قباد تا مرگش چقد طول میکشه 

و اینکه شهرزاد بچه رو ول میکنه ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

دیدم ولی یادم نیست

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق از شیرین یا شهرزاد؟

شهرزاد

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
طلاق از شیرین یا شهرزاد؟

از شهرزاد

شهرزاد

روز مرگ قباد شهرزاد میگه که امید ۲ سالشه

دیگه خودت حساب کن

موقع نوزادی چندماهگیش جدا شدن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خیلی بد شد باید شهرزاد با قباد میموند

حتما اون عفریته خانم خیلی خوشحال شده (شیرین)

خیلی بد شد باید شهرزاد با قباد میموند حتما اون عفریته خانم خیلی خوشحال شده (شیرین)

شهرزاد و قباد جدا میشن شهرزاد با فرهاد ازدواج میکنه شیرین هم بعد مرگ باباش میره دیوونه خونه قباد شیرین طلاق میده شیرین با یکی دیگه ازدواج میکنه قباد فرهاد میندازه زندان به شهرزاد میگه یا برگرد به من یا فرهاد میکشم شهرزاد هم از فرهاد جدا میشه دوباره با قباد ازدواج میکنه میگه حق نداری منو مثل زن خودت بدونی من فقط بخاطر بچه ام میام پیشت خلاصه قباد ک‌میمیره شهرزاد و بچه اش هم تنهایی زندگی میکنن فرهاد هم میره واسه خودش

شهرزاد و قباد جدا میشن شهرزاد با فرهاد ازدواج میکنه شیرین هم بعد مرگ باباش میره دیوونه خونه قباد شیر ...

ممنونم 🌹

شهرزاد و قباد جدا میشن شهرزاد با فرهاد ازدواج میکنه شیرین هم بعد مرگ باباش میره دیوونه خونه قباد شیر ...

با قباد ازدواج نمیکنه دوباره عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان