2789
عنوان

عکس‌بازی📸📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 225 پست
به این عکس خدایی ۲۲ سال میخوره  قبلیه که گذاشته بودی بخاطر زاویه اش و آرایش بود فک کنم بی ...

😁مرسی قشنگم

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

22-23خیلی نازی

نه به نازی شما عزیزدلم😍😍ممنونم 

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
😁مرسی قشنگم

عزیزم دوباره میزاری منم ببینم همه ازت تعریف کردن

آقایون داداشام،گوفته باشم اینجه باس ماس یعنی کلش باس ماس این تاپیک و اون تاپیک لایکو کامنت ماس ماس یعنی سایت کلوهومش باس ماس.آبجیا فدا مدا:))

سلام مای گل جان خوبی عزیزم؟من سه چهار سال پیش با یه کاربری دیگه تو نی نی سایت بودم همیشه عاشق تاپیکات و عکس های قشنگت بودم الان خیلی گشتم تا پیدات کردم.لطفا تاپیک و عکسای بیشتری بزار گلم مخصوصا عکس های طبیعت عالین  

سلام مای گل جان خوبی عزیزم؟من سه چهار سال پیش با یه کاربری دیگه تو نی نی سایت بودم همیشه عاشق تاپیکا ...

سلاااااام عزیز مهربونم

مرسی از محبتت کلی❤️

چشم حتما

قربون چشم و چالت که میبینی تاپیکامو❤️❤️❤️

آخی عزیزم   ایشالا خدا سلامتی بده به خودت و خانوادت مخصوصا که تو غربت هستی.مواظب خودت،خانواده ...

مرسی جانم از اینکه اینقد خوش قلبی

امیدوارم خدا به اندازه قلب بزرگت بهت خوشی و حال خوب بده همیشه❤️❤️❤️❤️❤️