2821
2789
عنوان

عکس‌بازی📸📸📸📸📸

5073 بازدید | 225 پست

عکس جدید گرفتم گفتم بزارم ببینین 

برای اونا که ندیدن😅

تاپیکمم موقته یه بارم بیشتر نمیزارم عکسمو

هرکسی ام دوس داشت میتونه بزاره 

اصلا بیایین چالشش کنیم

هرکسی یه عکس سیاه و سفید از خودش اگر دوست داره بزاره😁😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما خیلی قشنگی من واقعا دوست میدارم😍❤️

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
این عکس خودتی

خودم بودم با فوتو لب 

عکس بدون ادیتم رو پروفایله

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خودم بودم با فوتو لب  عکس بدون ادیتم رو پروفایله

میخاستم بگم پروفایلت خیلی قشنگه

فکر کردم فیکه

واقعا زیبایی

حس خوبی میده چهرت

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

واآاااااییییییی هرچی جذابه ریخته تو این تاپیک

اسی شمام فوق العاده نااااازی

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز