2777
2789
عنوان

یارانع

149 بازدید | 13 پست

دوستان این ۲۲۰ ک اومده ب کالابرگ و اگ فروشگاه خرید کنیم بعدش از یارانه کم میشه یانه؟ کسی خبر داره ؟

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگ یارانه ریختن

ما ایجا سرمون رفت از بس هی زنگ زدن به اینو اون ک یارانه ریختن یا ن چش

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

نه از یارانت کم نمیشه شما همون مبلغ کالابرگت هرچقدر هست میتوتی بری خرید کنی و ربطی به یارانه اخر ماه نداره

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
نه کم نمیشه فجرانه دادن اونو

مرسی عزیزم از کدوم فروشگاه میشه خرید کرد؟؟

وزن اولیه .71:400 وزن فعلی ۶۹ وزن هدف اولیه ۶۸ وزن هدف نهایی ۶۴ . مطمئنم که بهش میرسم خدایا شکرت 💪
از کدوم فروشگاه میشه خرید کردد؟

من تو مشهد برعکس نیم ساعت پیش رفتم افق کوروش گفتن ۷۰۰ تومن باید خرید کنی ۲۲۰ تومن تخفیف میدن نخریدم من چون فروشگاه یاس یا برکت تو شهرتون همون انازه ای که موجودی دارید تو کارتتون بهتون میدن

مرسی عزیزم از کدوم فروشگاه میشه خرید کرد؟؟

طرف ما تو بعضی فروشگاه ها هست رو شیشه هاشون زد سبد کالا یه همچنین چیزی

بعضی جاها هم شلوغه صف وایسادن

از فروشنده ها هم بپرسی میگن دارن یا نه