2777
2789
عنوان

نی نی یار ها

97 بازدید | 21 پست

میشه یه لطفی واسم کنید؟

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

سلام

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈

🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹 niniyar_5:
روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب
روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸 niniyar_2:
هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵 niniyar_1:🏵
شنبه و دوشنبه و چهارشنبه
(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل
⬅️ ساعت
 ۱۰:۳۰ تا ۱۲
و
۱۴ تا ۱۵

🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند.
 فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین یا توی تاپیکشون.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون

میشه یکی از نی نی یار ها رو تگ کنید نمیتونم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام 🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈 🌺 niniyar_3: شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح ...

ببخشید اگه شناسایی شده باشیم و تعلیق باشه اون کاربری امکانش هست نینی یار حذف کنه تاپیکای حساس رو ؟اصلا حاضر نیست حتی جواب بده

دختر رشتی😍😍😍دانشجو روان شناسی

ببخشید اگه شناسایی شده باشیم و تعلیق باشه اون کاربری امکانش هست نینی یار حذف کنه تاپیکای حساس رو ؟اص ...

سلام

لینک های آن تاپیک رو بگذارین تاپیک ایشون @niniyar_1  

امروز ساعت ۱۴ تا ۱۵ بازه.

خب نی نی یار متوجه نشن پاک می کنن. متوجه بشن پاک نمی کنن.

پشت سر هم لینک ندین. مثلا هر نیم ساعت یک بار.

اگر niniyar_1 پاک نکردن ⬅️ عصری با niniyar_5 صحبت کنین ایشون کمک می کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنون میشه یکی از نی نی یار ها رو تگ کنید نمیتونم

@niniyar_3  

سلام

استارتر کارتون دارن.

ممنون

@niniyar_3     سلام استارتر کارتون دارن. ممنون

مرسیاز لطفتون❤❤❤❤

سلام لینک های آن تاپیک رو بگذارین تاپیک ایشون @niniyar_1     امروز ساعت ۱۴ تا ۱۵ بازه. ...

نینی یار یک اصلا محل نمیده من بهش گفتم جریانو حتی تاپیکم اومد

خصوصی هم بهش گقتم این یکبار رو واسم حذف کن

حالا منطور شما چیه من ی لینک بیشتر نمیتونم بزارم 

نیم ساعت ی بار چطور بزارم

نینی یار پنج چطور میتونه کمکم کنه ؟

مرسیاز لطفتون❤❤❤❤

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

سلام بفرمایید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام بفرمایید

سلام دوست عزیزم

ببخشید میشه یه خواهشی ازتون کنم که با خانم تهرانی در میونش بذارید؟

.

.

.

.

اینکه توی تاپیکا امکان گرفتن ویس بوجود بیاد بتونیم اهنگ بذاریم

نینی یار یک اصلا محل نمیده من بهش گفتم جریانو حتی تاپیکم اومد خصوصی هم بهش گقتم این یکبار رو واسم ح ...

ببینین اصلا نمی خواهید جریان رو تعریف کنین همین طوری لینک بگذارین. چیزی نگین که توی چشم باشین.

مثلا 

ساعت ۱۴:۰۳ ⬅️ یه لینک

ساعت ۱۴:۳۰ ⬅️ یه لینک دیگه

ساعت ۱۴:۵۶ ⬅️ یه لینک دیگه

🟢 چیزی نگین که توی چشم باشین. ❌️ حتی نی نی یار به شما چیزی گفتن شما چیزی نگین که توی چشم باشی.

🟢 بعضی کاربران موقع حذف تاپیک، امضا رو حذف می کنن.

🟢 بعضی کاربران ، عکس پروفایل رو حذف می کنن یا عوض می کنن (مثلا صبح یه عکس دارن عصر یه عکس دیگه یا کلا عکس رو حذف می کنن).

🟢 یه بار لینک رو به صورت مشکی می فرستن.

🟢 یه بار لینک رو به صورت آبی می فرستن.

🟢 به بار لینک رو به صورت نوشته می گذارن.

🟢 با کاربری های مختلف، لینکشون رو می گذارن.

و...

نینی یار یک اصلا محل نمیده من بهش گفتم جریانو حتی تاپیکم اومد خصوصی هم بهش گقتم این یکبار رو واسم ح ...

اگر niniyar_1 تاپیک براتون پاک نکردن ⬅️ عصری niniyar_5 رو تگ کنین.

سلام دوست عزیزم ببخشید میشه یه خواهشی ازتون کنم که با خانم تهرانی در میونش بذارید؟ . . . . این ...

چشم براشون میفرستم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

ببینین اصلا نمی خواهید جریان رو تعریف کنین همین طوری لینک بگذارین. چیزی نگین که توی چشم باشین. مثلا ...

خب من امروز لینک گزاشتم که حذف بشه یعنی این تغییرات ایحاد کنم باز بزارم؟