2777
2789
عنوان

کنکوریایی که قلم چی ثبت نام کردن

117 بازدید | 15 پست

من واقعا نمیدونم از دست پشتیبانم چیکار کنم من ۶ و نیم میلیون دادم به قلم جی هر روز زنگ میزنه نمیدونم ۱۵۰ واسه فلان چیزه بده ۷۰۰ واسه فلان چیز

اینا همش مارو تیغ میزنن

منم روش برنداشتم از کجا بیارم باز ۷۰۰ بدم شما پول زور

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

غلط کرده نده 

به ما که چیزی نمیگه 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

پول ندین . چرا ازتون درخواست پول می‌کنه ؟ 

مشکوک بنظر میرسه! 

اگه برا کتابه بگید من خودم منابعم کامله خدمات دیگه ای نیاز ندارم. 

من بعد از ثبت نام دیگه هزینه ای نخواستن 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غلط کرده نده  به ما که چیزی نمیگه

بخدا دیوونم کردن به جایی که تمرکز کنم رو درس باید با اینا سر کله بزنم

نمیدونم ۷۰۰ بده فلان چیزو برای جنع بندی برات فعال کنم یه همچین چیزی

بخدا دیوونم کردن به جایی که تمرکز کنم رو درس باید با اینا سر کله بزنم نمیدونم ۷۰۰ بده فلان چیزو برا ...

زر میزنه بلاکش کن من که اصلا جواب زنگاش نمیدم بنده خدا اصلا زنگم نمیزنه 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
پول ندین . چرا ازتون درخواست پول می‌کنه ؟  مشکوک بنظر میرسه!  اگه برا کتابه بگید من خودم ...

خوش به حالت بخدا دیوونم کرده این میخوا همش مارو به تیغه میگه این ۷۰۰ واسه فعال کردم نمیدونم چی چیه جنع بندیه

یه همچین چرتی

تا میگمم نمیخوام میگه من چیزی که مهم نباشه رو به دانش اموزان اجبار نمیکنم!!

من میگم پول ندارم

راحتــــ

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

زر میزنه بلاکش کن من که اصلا جواب زنگاش نمیدم بنده خدا اصلا زنگم نمیزنه 

میترسم لج کنه یکم بد اخلاقه

ولی اره باید بلاکش کنم بیشعورو

میترسم لج کنه یکم بد اخلاقه ولی اره باید بلاکش کنم بیشعورو

باشه بد اخلاق خلاقشو درست کنه مگه ما اعصاب داریم با اون سر و کله بزنیم😒

خوش به حالت بخدا دیوونم کرده این میخوا همش مارو به تیغه میگه این ۷۰۰ واسه فعال کردم نمیدونم چی چیه ج ...

جواب تماسشو ندین 

معذرت می‌خوام ولی شما رو ساده گیر آورده. بگید خودم مشاور دارم. میخوام سرم با کتابا و منابع دیگه شلوغ نشه ‌ اگه نیاز پیدا کردم بهتون میگم. 

نگاه کن من اصلا جوابشو نمیدم 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
اخرش مجبور میشم همینو بگم😂👌🏻

والا زنگ زده بود به من بیا کلاس جمعبندی ثبت نام کن

آمادگی نهایی ثبت نام کن فلاااان..... 

منم راحت گفتم پول ندارم   

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

میترسم لج کنه یکم بد اخلاقه ولی اره باید بلاکش کنم بیشعورو

پی پی خورده  

هیچ حقی نداره

حالا لج کنه می خواد چی بشه  

جواب تماسشو ندین  معذرت می‌خوام ولی شما رو ساده گیر آورده. بگید خودم مشاور دارم. میخوام سرم با ...

بهترین کارر