2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برا شما هم بهتره بری روانشناس تا یکن که از خجالتت کم بشه 

اخه من واقعا خجالتی نیستم. درونگرا باخجالتی فرق داره من همه جامیرم. ولی بعضی جاها بعضی ادما دیگ خیلیییی میخوان ازم حرف بکشن حالم بدمیشه اصلا

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

شایدم درونگرا نیستین و استرس اجتماعی دارین فقط یا خجالتی هستین

مردم خیلیییی این سه تا رو با هم اشتباه میگیرن

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85
منم همینطورم 

من هم تنهاییو خیلی دوسدارم هم توجمع. ولی بعضی جاها مثلا مادرشوهرم خیلیییی سدال مپیرسه خیلییی حتی راجعبع مارک قاشق چنکالی ک تازه خریدم... و من واقعا حوصله زیاد حرف زدن ندارم کلا کم حرفم

می‌دونم عزیزدلم من خودمم درونگرا هستم با رفتن به مشاور بهتر میشس

کاش مردم اجازه میدادن ادم هرجوری ک هست باشه خب هرکسی یه شخصیتی داره‌ من کم حرفم توی جع هم میرم ولی کم حرفم. کاش بزور ازت حرف نکشن بزارن راحت باشی.کاش اونا برن مشاور🙃

من هم تنهاییو خیلی دوسدارم هم توجمع. ولی بعضی جاها مثلا مادرشوهرم خیلیییی سدال مپیرسه خیلییی حتی راج ...

من اگه کسی شبیه خودم باشه دوست دارم حرف بزنم ولی چون اطرافیانم اکثرا برون گرا هستن من حرف کم میارم گاهی میگن تو کلاس میذاری ولی واقعا حرف مشترکی باهاشون ندارم 

شایدم درونگرا نیستین و استرس اجتماعی دارین فقط یا خجالتی هستین مردم خیلیییی این سه تا رو با هم اشتب ...

خجالتی نیستم گاهی اره بعضی جاها واقعا واقعااسترس جمعودارممم. اینوقبول دارم.ولی بیشتر کم حرفم

من اگه کسی شبیه خودم باشه دوست دارم حرف بزنم ولی چون اطرافیانم اکثرا برون گرا هستن من حرف کم میارم گ ...

دقیقا. شبیع خودم باشه. یا هم فکرخودم اتفاقا خوبه. ولی بیشتر حرفی واس گفتن ندارم اما کنار بعضیامیشینم اینقد میپرسننننن وای‌‌....

عزیزدلم❤️ قربونت برم میدونم اذیت میشی ولی دیگه جامعه رو نمیشه عوض کرد..

اره واقعا راست میگین. خبمثلا من برم مشادره بگم چیکارکنم پرحرف شم؟