2821
2789
خوبه بخدا ک همین اصلشه ن اینکه ادم پلاستیکی و فیک بشه  ظاهر اصلی خیلی بهتر از فیکه

میدونی پول نیخواد اونم زیاد ...فکن هر دفه بری ناخن بکاری 

مژه بزاری ..صافی ..ژل بزنی ..آرایش دم ب دیقه 

خلاصه حوصله هم ندارم‌..در کل آرایش معمولی دارم 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خدا شفاش بده،اخه بحثی نیست ،اگه لباس میخواد خب بره بخره دیگه 😅

ن از الان داره داد وبیداد میکنه ک کامله کامل باشه همه جیزش واقعا موندم چ ادمیه چجوری اخه انقدر لباس براش اهمیت داره سنشم کم نیستا دیگ ۳۴رو داره منظورم بچه ک نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عاشق عید و دید و بازدید هستم ولی الان انقد از توش حرف درمیاد که آدم کلافه میشه،دیگه رفت و آمد ها ...

اره واقعا حیف دیگ اون عیدها تکرار نمیشه عیدهاب دهه ۸۰ هم خوب بود ولی کم کم همچی بد شد واقعا اونروزا داشتیم زندگی میکردیم ن الان😕

اره واقعا حیف دیگ اون عیدها تکرار نمیشه عیدهاب دهه ۸۰ هم خوب بود ولی کم کم همچی بد شد واقعا اونروزا ...

اصلا داغ دلم زیادتر شد یادش افتادم🥲کاش هنوز بچه بودم صبح عید که میشد ساعت ۷صبح از شوق خونه مادربزرگ بیدار می‌شدیم لباس نو میپوشیدیم،منتظر جلو در ،تا بابا و مامان بیان بریم