2777
2789
عنوان

من پول پرستم؟

117 بازدید | 7 پست

طرفم ن از خودش ماشین داره ن خونه نه چیزی

بعد مامانم گف رفتیم خونه شون رو دیدیم آنچنان خوب نبود بعد من عکس خونشونو نشون دادم گفت ن وضعشون خوبه بعد من لبخند رضایت زدم مامانمم گف آخی خوشحال شدی دنبال پولداری؟😑وااای حس بد گرفتم نمیگم برام مهم نیست خیلی مهمه ولی چیزی ک وقتی خودش هیچی نداره چرا باید ی همچین حسی بیاد احساس میکنم بخاطر پولشه باهاشم

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🫥🫥🫥

من اصن نفهمیدم چیشد؟

براخونه یکی دگ لبخند زدی؟ 

اونوقت ننت به تو گفته دنبال پولداری؟

الان چرا تو فک میکنی پول پرستی؟

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

پول پرست به دخترایی میگن‌که دنبال اینن با یکی دوست بشن طرف بنز داشته باشه بعد براشون ایفون و ماشین بخره

نه کسی که توقع داره شوهرش یه زندگی خوب براش فراهم کنه بدون سختی

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

اون که پول پدر و مادرشه 

خود پسره چی داره و کجای دنیاس ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan