2777
2789
عنوان

جذب عشق

139 بازدید | 14 پست

چجوری یکی رو جذب کنیم که خیلی دوستمون داشته باشه ؟ براش بشم خدا ؟ خیلیییییی بخاتممممم؟ برام بمیره

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش اینه که خودتو دوس داشته باشی

هروقت واقعا خودتو دوس داشتی جذب میشه

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

🤣🤣🤣خیلی خنده دار گفتی

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خنده بر هر درد بی درمان دواس

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
اعتماد به نفست و بالا ببر ی مهارت یاد بگیر و ازش استفاده کن در کل خودت و بساز

چه مهارتی ؟ 

کلا بی هنرم 

تنها راهش اینه که خودتو دوس داشته باشی هروقت واقعا خودتو دوس داشتی جذب میشه

خوب یکی به آدم توجه کنه فرق داره، همش به آدم زنگ بزنه ، پیگیر ادم بشه ، نگران ادم بشه، وقتی دستتو میبری بیشتر دردش بگیره

خوب یکی به آدم توجه کنه فرق داره، همش به آدم زنگ بزنه ، پیگیر ادم بشه ، نگران ادم بشه، وقتی دستتو می ...

عزیزم گفتی چطور جذب بشه راهشو گفتم 

چون قبلنا از قانون جذب استفاده کردم میدونم

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

چه مهارتی ؟  کلا بی هنرم

بستگی به سلیقه ات و روحیه ات داره

موسیقی

اشپزی

کیک و شیرینی

خیاطی

ورزش

و... 

من از بین اینا فقط موسیقی و نرفتم ی مدت تمبک رفتم ولی صفر صفرم

عاشق اشپزی و کیک و شیرینی ام سفارش نمیگیرم ولی زیاد برای همسرم درست میکنم و اونم خیلی دوست داره

خیاطی هم تو تایم ازادم رفتم و مدرک گرفتم و با کمک همسرم ی کارگاه نقلی زدم ولی الان خودش بیشتر اداره میکنه تا من 😂😂😂

عزیزم گفتی چطور جذب بشه راهشو گفتم  چون قبلنا از قانون جذب استفاده کردم میدونم

همین فقط دیگه چی یکم راهنمایی کن منو برای جذب رشته مورد علاقم موخوام شوهر کیلو چنده 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

خوب بیشتر بگو، چجوری خودمون بیشتردوس داشته باشیم؟ چی کنیم؟ چجوری از قانون جذب استفاده کنیم؟ مراحل شو بگو؟

بستگی به سلیقه ات و روحیه ات داره موسیقی اشپزی کیک و شیرینی خیاطی ورزش و...  من از بین ا ...

آریشگری علاقه ندارم ، نقاشیم خوب نیس...ولی دوستم داشتم خیاطی رو یاد بگیرم ولی حوصله ندارم

آریشگری علاقه ندارم ، نقاشیم خوب نیس...ولی دوستم داشتم خیاطی رو یاد بگیرم ولی حوصله ندارم

یکسری کارها اعصاب و اروم میکنه مثلا من وقتی دارم ی مدل خمیر درست میکنم حین اماده کردنش حس خوبی بهم میده یا وقتی دارم ی کیک و خامه کشی میکنم اصلا متوجه گذر زمان نمیشم

کاری رو بکن که حاضری براش وقت بگذاری تا بتونی توش پیشرفت کنی

دوست من رفت سمت گل و گیاه و الان گل فروشی داره

عزیزم برای خرید ماشین یا خونه ی دلخواهم ،چطور از قانون جذب استفاده کنم؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷