2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو از سرتم زیادم،  نمیخوای حق و حقوقم رو بده از زندگیم گم شو، این جملات رو خودم به شوهرم گفتم ...

پر رو تر از این حرفاس آره گفتم تا حدودی ولی میگه اگه راضی نیستی برو در کل روی سگ داره کن نمیاره 

پر رو تر از این حرفاس آره گفتم تا حدودی ولی میگه اگه راضی نیستی برو در کل روی سگ داره کن نمیاره  ...

تو هم کم نمیار، اعتماد بنفست رو بالاببر و نشون بده نیازی بهش نداری تا این حرفا رو نزنه...من اوایل اختلاف داشتم گفت برو طلاق بده گفتم نه من نمیرم ، حق طلاق با تویه تو حق و حقوقم رو میدی و درخواست طلاق میدی

تو هم کم نمیار، اعتماد بنفست رو بالاببر و نشون بده نیازی بهش نداری تا این حرفا رو نزنه...من اوایل اخ ...

بخدا حرفایی بهم زده منو سوزونده اصلا دوست ندارم صورتشو نگاه کنم خودشو از چشمم انداخت میگه دوتا بچه آوردی می‌دونستی چه گوهی هست خواستی نگهت دارم اگه اینا نبودن یک ثانیه تحملت نمیکردم حالا از خودشم سرتر هستما

بخدا حرفایی بهم زده منو سوزونده اصلا دوست ندارم صورتشو نگاه کنم خودشو از چشمم انداخت میگه دوتا بچه آ ...

انا...نمیخوام اتیشیت کنم ولی من همچین چیزایی بشنوم بچه‌ها رو میندازم جلوش میذارم میرم...یه جوری گفته دوتا بچه اوردی انگار رو جهازت بودن😒میخواست نکاره مگه تو تنهایی حامله شدی!

حاملگی و بچه آوردن به زور من بود حقیقتا بچه نمیخواست

اها پس اشتباه بوده، همینه ک الان زبونش درازه...من شوهرم ی بار گفت بچه نمیخوام گفتم بهتررررررر سگ دارم همون بچه‌مه، دیگ بارداری و زایمان و شیردهی ندارم به نفعم، با اینکه بچه دوست دارم ولی بهش اتو ندادم ک فک کنه من خیلی مشتاقم و بخواد از این طریق اذیتم کنه، الان باز میگه چندسال دیگ منم عجله ای ندارم، چون نمیخوام با اصرار باشه ک بعد حمایت نکنه