2777
2789
عنوان

دخترم با مادر شوهرم رفت حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 54 پست

عزیزم خدا نی نی خوشگلت رو حفظ کنه خدارو شکر مادر شدی واز این نعمت برخورداری، ناراحت نشو از نظرات بعضی کاربران عزیز ، شما اینقدر محجوب بودید که نتونستی بهش بگی نکنه این کار رو میدونم چقدر استرس تحمل کردی😊 نمی‌دونم چرا وقتی یه چیزی اینجا میگی سریع همه حالت تدافعی میگیرن واز بعد منفی نگاه میکنن☺️ آدم وقتی تازه مادر شده خیلی حساس میشه مثل یه برگ گل با نوزاد رفتار می‌کنه طبیعی هستش این عکس العمل شما♥️ اگه سلیطه بودی که اصلا نمیذاشتی مادر شوهرت نوزادت رو حموم کنه وضایع می کردی بنده خدا رو ولی شما حرمت نگه داشتی و عروس خوبی بودی 😘 

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
اره دیگه پچها پشت سرهم و شلوع کار

تازه اگه روستا بوده باشه باید میرفت آب بیاره نفت بخره نون‌بپزه لباسای بچه ها با دست بشوره غذاشون آماده کنه بچه ها رو از خیابون جمع کنه و ...... 

خیلی بد بخت بودن زنای قدیمی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظوز از تجربه داشتن اینکه هیچوقت نمیاد بچه تورو زیر اب خفه کنه یا از دستش بندازه  بلاخره وارد ...

بلاخره من اولین بچمه و اینکه من برادرم الان بیست سالشه وقتی نوزاد بود باز مادرم اینجوری نمیشستش دیگه هر ادم عاقلی میدونه حداقل با کاسه رو سر بچه اب بریزه نه با لگن پر اب 

کدوم قانونی گفته که بچه رو با وحشی گری قوی میکنن و لوس نمیشه 

والا بخدا داداش من الان دو متر قدشه عین یه مرد تو این جامعه داره با بیست سال سن کار میکنه لوسم نیست 

تازه اگه روستا بوده باشه باید میرفت آب بیاره نفت بخره نون‌بپزه لباسای بچه ها با دست بشوره غذاشون آما ...

واقعا بیچاره بودن و دست تنها

زنایه الان کیف میکنن و قدر نمیدونن

فکن یه بچه رو الان ۱۰ نفر نگه میدارن 

این مورد که گذشت ولی باهاشون صحبت کن و بگو چه چیزایی و چه کارایی خط قرمز فرزندپروریته

چون بلاخره ممکنه الان یا بعدا مجبور بشی بچه رو بذاری خونه مادرشوهر و جایی بری ، یا بعدا بچه بزرگ بشه بگه میخوام برم خونه مادربزرگم. پس باید از الان حساسیت های تو رو بدونن.

جاریت چه زری میزد اون وسط

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
نمیدونم واقعا کاش یه کم سلیطه بودم دهنشومیبستم خاک بر سر بی زبونم 

این دفعه بگو شما زبون مامانی؟؟ 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله