2821
2789
عنوان

ساندویچ‌ساز

14145 بازدید | 55 پست

خانما کسی ساندویچ‌ساز گوسونیک داره ،راضی هستین 

چه مارکی خوبه.چندکارش خوبه. عرچی راجبش میدونینی بگین لطفا

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به بودجه خودتون داره اونی بگیر که صفحاتش نچسب و قابل شستشو باشه برای من صفحه گریل هم داره ۴ ...

برا شما مارکش چیه؟؟

فقط گوسونیک سه کاره دارشت .بایه سینی ساده اضافی. قیمتش مهم نیست میخام جنسش خوب باشه وکارایی زیاد

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

من کنود دارم راضیم 

گوسنیک هم که کلا همه چیزش خوبه خودم سرخ کن بدون روغن رو دارم راضیم 

فقط برای ساندویچ ساز چیزی بگیر که صفحه هاش جدا بشه و

بتونی راحت بشوری

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
منم دنبالشم از چند نفر پرسیدم میگن بلک اندکر

توبازار که اصلا ندیدم این مارکو .کلا جنسای چینی بود .فقط یه جا گوسونیک وتکنوبود پیشنهاد فروشنده تکنو بود ولی بخاطر صفحاتش گوسونیکو دوس داشتم .

من کنود دارم راضیم  گوسنیک هم که کلا همه چیزش خوبه خودم سرخ کن بدون روغن رو دارم راضیم  ...

من لوازم برقیام همه گوسونیکه .ساندویچ سازشم ۴کاره وبایه سینی صاف اضافه بود خوشم اومد گفتم ببینم کسی داره راضی هست

من لوازم برقیام همه گوسونیکه .ساندویچ سازشم ۴کاره وبایه سینی صاف اضافه بود خوشم اومد گفتم ببینم کسی ...

اگه خوشت  اومده بگیر 

گوسنیک مارک خوبیه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

[QUOTE=328040362]من لوازم برقیام همه گوسونیکه .ساندویچ سازشم ۴کاره وبایه سینی صاف اضافه بود خوشم اومد گفتم ببینم کسی ...[/QUOTE

قیمت ساندویچ ساز گوسنیک چند هست ؟

برا شما مارکش چیه؟؟ فقط گوسونیک سه کاره دارشت .بایه سینی ساده اضافی. قیمتش مهم نیست میخام جنسش خ ...

اونموقع وسایل برقی کوچیک هنوز خیلی هاشون رنگشون سفید بود،منم میخواستم سیلور باشه و صرفا بخاطر رنگش خریدمش

وگرنه اونموقع کنوود برمیداشتم،همه چیزش خوب بود فقط رنگش سفید بود.

2825
2823
2791
2779
2792