2821
2789

این تاپیکه خورتان بالاسی عجب غلطی کردم خوندم😐

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر میکنم که چرا هیچوقت زندگی اونجوری که میخاستم نشده چرا همه چیز دست به دست هم میدن نشه ؟!

به اینکه خدا چراا بین بنده هاش فرق میزاره بعد دم از عدالت میزنه چرا زندگی همیشه به ساز برعکسمون چرخید 

به این فکر میکنم که چرا هیچوقت زندگی اونجوری که میخاستم نشده چرا همه چیز دست به دست هم میدن نشه ؟! ...

باید حقیقت ها رو ببینیم تا متوجه بشیم خدا چقدر هوامونو داره...بچه ای که سرما خورده و بستنی براش ضرر داره اگه از مادرش بستنی بخواد اونو بهش نمیده چون میدونه براش ضرر داره و از همه بیشتر به فکرسلامتیشه و وقتی خوب شد 10 تا بستنی بهش میده.....قطعااگه خداچیزی رو به ما نمیده چون خِیر ما رومیخواد و محاله خدایی که عاشق ماست ما رو خوشبخت و خوشحال نکنه....

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ
برای هر خبری وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید..

باید حقیقت ها رو ببینیم تا متوجه بشیم خدا چقدر هوامونو داره...بچه ای که سرما خورده و بستنی براش ضرر ...

متاسفانه عمری گذشته دیگه منتظر چی باشیم چقدر صبر؟!

نخاستیم بیشتر از این والا چیزهایی هم که خواستیم چیز محالی نبود فقط برای ما نشد !! بندگی نکردیم کم گذاشتیم نه به هردری زدیم که رضایت خدارو جلب کنیم نشد 

واسه ما که هیچوقت خدا نخاست ولی انشاالله برای بقیه بخاد حسود که نیستم

دنبال یه نفر ک از اینجا بکشم بیرون😂

اشتباه اومدی داداش

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز