2789
عنوان

دیدی محمد؟؟؟؟

617 بازدید | 9 پست

گفتم‌ امروز که خونه ای خوب باشم باهم صبحانه خوردیم باهم ناهار درست کردیم باهم ظرف شستیم باهم خندیدیم  بازی کردیم  رفتیم بیرون ولی من آخرش کم آوردم

دیدی چقدر حالم بد شد؟ 

الکی بهت گفتم سرم درد میکنه

کاش سرم درد میکرد محمد

کاش....

من که گفتم من آدم این دنیا نیستم

من نمیتونم تو این دنیا زندگی کنم

چرا فکر کردم داروهای روانپزشکم معجزه خواهد کرد

دلم بیشتر از این که برای خودم بسوزه برای تو میسوزه محمد 

کاش هیچ وقت وارد زندگیت نمیشدم حداقل میذاشتم تو زندگی کنی

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محمد عضو سایته ؟

برای دل خودش می‌نویسه ،زندگی سختی داره همه تاپیکاش همینه،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
محمد شوهرته یا دوستت؟

همسرش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.