خب بیخیال نیستی دیگه الان باز داری بهش فک میکنید که باعث شده تاپیک بزنی من انقد بیخیال شدم که اثلااااا نفهمیدم حاملم عقب انداخته بودم و نمیدونستم حتی لیزرم میرفتم
مثل من🥲ماه اوله اقدام جدی داشتم روز موعد بی بی منفی....هنوز پری نشدم ۵ روز تاخیر😔
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من کیت تخمک گذاری استفاده کردم روزی ک دوتاخط پررنگ بودن اقدام داشتم..البته قبلش هم داشتم..ولی الان ز ...
مطمئنی پری شدی؟؟؟
لکه بینی نیست؟
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم.... ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من کیت تخمک گذاری استفاده کردم روزی ک دوتاخط پررنگ بودن اقدام داشتم..البته قبلش هم داشتم..ولی الان ز ...
من کیت نذاشتم...فقط از روز ۱۰ سیکل تا ۱۸ یه روز و دو روز در میون نزدیکی داشتم و پری نشدم ۵ روزه😔فقط ۳ سال پیش یبار عقب انداختم ۴ روز بخاطر کیست دیگ خوب بودم بعدش
بی بی هم منفیه خیلی ناراحتم