2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ماه بیخیال بودم بازم نشد

خب بیخیال نیستی دیگه الان باز داری بهش فک میکنید که باعث شده تاپیک بزنی من انقد بیخیال شدم که اثلااااا نفهمیدم حاملم عقب انداخته بودم و نمی‌دونستم حتی لیزرم میرفتم

۲۸

مثل من🥲ماه اوله اقدام جدی داشتم روز موعد بی بی منفی....هنوز پری نشدم ۵ روز تاخیر😔

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
مثل من🥲ماه اوله اقدام جدی داشتم روز موعد بی بی منفی....هنوز پری نشدم ۵ روز تاخیر😔

من کیت تخمک گذاری استفاده کردم روزی ک دوتاخط پررنگ بودن اقدام داشتم..البته قبلش هم داشتم..ولی الان زودترازموعد پری شدم..چقد حالم بده

من کیت تخمک گذاری استفاده کردم روزی ک دوتاخط پررنگ بودن اقدام داشتم..البته قبلش هم داشتم..ولی الان ز ...

مطمئنی پری شدی؟؟؟

لکه بینی نیست؟

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من کیت تخمک گذاری استفاده کردم روزی ک دوتاخط پررنگ بودن اقدام داشتم..البته قبلش هم داشتم..ولی الان ز ...

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته منم ۱۴ماهه اقدامم 

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

من کیت نذاشتم...فقط از روز ۱۰ سیکل تا ۱۸ یه روز و دو روز در میون نزدیکی داشتم و پری نشدم ۵ روزه😔فقط ۳ سال پیش یبار عقب انداختم ۴ روز بخاطر کیست دیگ خوب بودم بعدش

بی بی هم منفیه خیلی ناراحتم