2777
2789

سلام عزیزان

حالت تهوع شدید از یکهفته پیش تقریبا ،تنفر از غذاهای سرخ کرده و قهوه، کمر درد مخصوصا دنبالچه، گرفتگی کم شکم ،گر گرفتگی شدید که توی هوایی که همه کاپشن پوشیده بودن من با تیشرت عرق میریختم امشب ،سه روزه پریود عقب افتاده که اینو من علامت بارداری نمیدونم چون پیش میاد سه چهار روز هرچندوقت یکبار عقب میندازم،ولی بقیه علایم برام طبیعی نیست 

خدایا گاهی نگاهی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من همه علایم پریودی داشتم فقط ترشحم زیاد بود و زیر شکمم عین پریودی درد میگرفت سریع میرفتم دسشویی فکر میکردم پریود شدم

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

حالت تهوع از اول هفته ۷ شروع شد

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
ببین من همه علایم پریودی داشتم فقط ترشحم زیاد بود و زیر شکمم عین پریودی درد میگرفت سریع میرفتم ...

من درد پریودم کمه ،بارداری قبلی منم درد شدید پریود داشتم ،ولی الان درد کم پریود دارم دیروز هم یکی دوبار گفتم الان میشم میرفتم میدیدم خبری نیست ،چون دارو خوردم برا سرماخوردگی یکم نگرانم برای باردارشدن

خدایا گاهی نگاهی
من درد پریودم کمه ،بارداری قبلی منم درد شدید پریود داشتم ،ولی الان درد کم پریود دارم دیروز هم یکی دو ...

نگران نباش من‌رفتم عمل‌کردم چشممو‌ نمبدونستم باردارم

ببین از من به تو نصیحت به علائم دل خوش نکن🥲😢❤️‍🩹

الان بیشتر نگرانم ،چون تجربه سقط داشتم ،توی ماه گذشته هم بخاطر سرماخوردگی شدید دارو زیاد خوردم میترسم 

خدایا گاهی نگاهی
مرسی،خداروشکر ،آن شالله زودتر نی نی صحیح و سلامت بغل بگیری عزیزم🤩

فدات خانم گلی

زدی؟؟؟

اره عزیزم،یه هاله کمرنگ افتاد خط دوم بعد یکساعت،دکتر هم نبود،رفتم پیش یکی دیگه میگه بعد یکساعت ملاک نیست زود هم انجام دادی بزار حداقل یکهفته از موعد بگذره یهو از بده ،حالا صبر میکنم تا هفته دیگه

خدایا گاهی نگاهی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز