2777
2789

هرکسی یه نظری داره ولی من خودم به شخصه مخالفم...و بچمو اصلا نفرستادم مهد...من خودم مربی کودک بودم و میدیدم اصلا با بچه ها بعضی مربیان رفتارخوبی ندارن...ولی تا مادرشون میومد الکی مهربون میشدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچرو بسپارم

من خودم ی زمانی مربی مهد کودک بودم

ببین اول صب کاملا اوکی هستن با بچع مربی ها

اما اخر وقت

من تا ۲ بودم مربی

یک ب بعد واقعا اعصاب ادم بهم میریزه 

من فقط داد میزدم ک ساکت باشید 

واقعا ب مربی ها باید حق داد ۳۰ تا بچه زیر ۵ سال واقعا سروصدا  کنن اعصاب برای ادم نمیمونه 

بستگی ب بچت داره

خیلیا بودن اروم بودن کیف میکردم باهاشون 

اگ بچت خیلی شره نبر

جدا؟  من خیلی از این چیزا میترسم مگه مدیریت گیر نمیده؟

بسنگی به مدیریت داره...بعضی مدیرها خیلی بی وجدانن...کلا مهدکودک تا سنی که بچه نفهمه و نیاد چیزی یا اتفاقی و توضیح بده نفرست...چون بیشتر بچه آسیب میبینه...من پسرم الان کلاس چهارمه ولی ازبچگی نه مهدبردمش نه پیش دبستانی..البته موقع پیش دبستانی کرونا اومد و همه جاها تعطیل شد...ولی چون خودم باچشم دیدم رفتار زشتشون و کلا مخالفم

بسنگی به مدیریت داره...بعضی مدیرها خیلی بی وجدانن...کلا مهدکودک تا سنی که بچه نفهمه و نیاد چیزی یا ا ...

اینجایی ک من میزارم مدیرتش خیلی حساسه طبقه ی اولم هست اتاق پسرم دقیق رو به روی اتاق مدیره

عزمزم اگه اینجوریه خوبه...چون همه جا هم بدنیستن...اگه مدیرشون خوبه که بزارش

بله عزیزم نزدیک خونمون خیلی مهد هست ولی اینجا دورتره میگم مسیر ایراد نداره بچم جاش اوکی باشه

عزمزم اگه اینجوریه خوبه...چون همه جا هم بدنیستن...اگه مدیرشون خوبه که بزارش

بله عزیزم نزدیک خونمون خیلی مهد هست ولی اینجا دورتره میگم مسیر ایراد نداره بچم جاش اوکی باشه