2789
من یه مدتی زیبایی گوش میدادم ولی خب واقعا نتیجه گرفتم 

خارجی یا ایرانی ؟ رایگان یا پولی؟ چقد گوشیدی منم میخوام بگوشم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

سابلیمینال خیلی ضعیفه وجود داره واقعیه ولی ب شدت ضعیفه و فقط برا ۱۰ درصده ادما جواب میده اونم ن ب اون صورت جادوی سفید بهترین گزینس..

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیز وقتی اعتقاد نداری میتونی نظر ندی درست نمیگم؟

عزیزجان میتونی توضیح بدی حق نیست؟

تا منم اعتقادپیدا کنم 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
سابلیمینال خیلی ضعیفه وجود داره واقعیه ولی ب شدت ضعیفه و فقط برا ۱۰ درصده ادما جواب میده اونم ن ب او ...

اره عزیزم گفتن باید باور و انرژی منفی رو از خودتون دور کنید همچنین آدمای منفیو ماشالا اطرافیانه من همه منفی هستند

اخه عزیز نمیخوام سمت اینکارا برم 

شما پیج ک خریدی میفرستی

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
اخه عزیز نمیخوام سمت اینکارا برم 

اخه اون کارا نیست ک فکر میکنی راستش من شنیدم همین سابلیمینال هم شیطانیه هالا شنیدم با قاطعیت نمیگم..

جادوی سفید فقط اسمش جادوه.. مثله دعا طلسم و... نیست فرق میکنه یک چیزه دیگس میتونی تاپیکای راجبشو بخونی.

من گوش دادم و نتیجه گرفتم یعنی بنظرت بخاطر اونع 

بیشتر خودت جذبش کردی با انرژی خودت زیاد ربطی ب سابه نداشته چون تو یقین داشتی ک میشی و انرژیت مثبت بوده با انرژیت جذبش کردی.. 

خب گلم یکی اعتقاد داره نمیشه تغییر داد

خو منم میگم چطور اعتقاددارین به چیزی که با عقل جور نیست؟میشه توضیح بدین؟ مگه میشه آدم با آهنگ گوش دادن زیباتر بشه؟ مگه میشه عشقش برگرده؟ نمیتانم درک کنم 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲