2789
بله هزینه پرداخت کردم

از کجا تهیه کردین 

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه مدتی زیبایی گوش میدادم ولی خب واقعا نتیجه گرفتم 

زیبا شدی؟😂😂 

مگه میشهههه باگوش دادن به نوایی، زیبا شد؟ اصلا منطقیه؟ با عقل جوره؟

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
شما از کجا گرفتی

من از یه پیجه تو اینستا گرفتم درسته یکم گرون میده ولی واقعا خوبن پیش هایلایت اینام دارع میتونی چک کنی خیلیا ازش ساب میگیرن به قولی حالا من خودم ازش ۶ ۵ گرفتم ولی فقط ساب زیبایی رو گوش دادم بقیشو فق پول دادم الکی

جادوی سفید بگیر سابلیمینال و اینا چیه دیگه.. جادوی سفید کارما سنگینی جن و... نداره

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔