2777
2789

دختره نوشته بود همکلاسیم یه سال هر شنبه میرفت فرودگاه مهراباد ک شوهر پیدا کنه اخرشم با یکی ازدواج کرد مهاجرت کرد امریکا

یکی ادرس فرودگاهو بده من🤣(جهت خنده) ن ولی جدی چق دختره زرنگ بود😂😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ ادمی تو اون شلوغی و موقع سفر دنبال زوم کردن رو کسی نیست

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
امکان نداره

داره بابا😂😂

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
این سریال şahane hayatim و اومده از طرف دوستش نقل کرده

هان

هرکی ب کاری ک انجام میده ایمان داشته باشه موفق میش حالا من یچی عجیب تر تعریف کنم برادر دوستم روز کنکور ی مورچه کرده تو قوطی کبریت برده سر جلسه گف این منو معلم می کنه و الان معلمه من هنوز تو شکم

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

مهرآباد پرواز داخلیه 

فرودگاه امام خمینی هم اونقد شلوغه و همه تو تکاپوی رفتن یا اومدنن که کسی اونیکیو نگاه نمیکنه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

از این در تعجبی،

من پونزده سال پیش شنیدم،زنه از شوهرش جدا شده با نامزد دخترش ازدواج‌کرده،هنوز تو شوکم 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2790
2778
2791
2779
2792