2777
2789

مردارو نمیدونم اما زنا دارن از مردا انتقام میگیرن

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قانون این کشور مردا رو پررو کرده

در کشوری که مردان قدرت بیشتری داشته باشند ، زن ها بیشتر به خودشون میرسن و در رقابت با هم هستن برای بدست اوردن مردان 

مردا هم روز به روز معیار تعیین میکنن ،، باسن بزرگ ، رنگ صورتی ، سینه بزرگ و.....

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

ذات خرابه.من زندگی دیدم ک اصلا مشکل نداشته خانم خیانت کرده ک از قبلم مشخص شد خانم کارش همینه کلا تنوع طلبه .یه زندگیم دیدم که باز هیچ مشکلی نداشته و مرد خیانت کرده چون بد ذات و تنوع طلن .کلا اینو بهت بگم خیانت دلیل نمیخواد فقط یه خورده باید شرف داشته باشی که متاسفانه بعضیا ندارن

همه کشور هاس آخه چرا مثلا زن دوم چی داره زن اول نداره خو اولی اون نیاز مسخره شون برآورده می کنه خو& ...

اگه بگم تعلیق میشم 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️