2777
2789
عنوان

بی پولی

172 بازدید | 13 پست

چرا اینجوری میکنن همه چی گرون حقوقا کم بدبخت شدیم بچم یهو الان میگه موز میخوام پولی تا سر ماه برامون نمونده بحثم تنها امروز نیست این چه وضعشه کارمندا باید بمیرن؟ چرا پولی بهشون نمیدن چرا حقوقارو افزایش نمیدن توی این تورم مگه قیمت خورد خوراک از پارسال تا همین امسال چند درصد افزایش پیدا کرده توی این حقوقای کم؟ گناه ما چیه گناه کادر درمان چیه رسیدگی نمیکنن بهشون 

خدایاشکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقوق چه بالا باشه چه پایین این تورم هست بیشتر هم میشه

خب با حقوق ده یازده تومن چطوری میشه زندگی کرد اینکارارو میکنن همه کادر درمان فکر مهاجران دیگه یا رفتن 

خدایاشکرت
همیشه فکر میکردم حقوق کادر درمان بالا باشه که ...

انقد اهمیت ندادن تو این سه سال بهشون که همشون یا مهاجرت کردن یا فکر رفتنن یکی مثل منو شوهرم

خدایاشکرت
خب با حقوق ده یازده تومن چطوری میشه زندگی کرد اینکارارو میکنن همه کادر درمان فکر مهاجران دیگه یا رفت ...

مگه فقط شما این حقوق رو میگیرید 

الان منم معلمم حقوقم همینه 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
انقد اهمیت ندادن تو این سه سال بهشون که همشون یا مهاجرت کردن یا فکر رفتنن یکی مثل منو شوهرم

خب اگه شرایط رفتن دارید ،اینکه بمونید عجیبه 

برید بابا کیف کنید 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خب اگه شرایط رفتن دارید ،اینکه بمونید عجیبه  برید بابا کیف کنید

مدرک مون ازاده بخاطر استخدام رسمی بودن مارم زود جذب میکنن اونور ماشین و طلا بفروشیم میریم به امید خدا 

خدایاشکرت