2777
2789
عنوان

چیکار کنیم سردی بدنمون گرفته بشه؟؟

795 بازدید | 30 پست

خیلییی شکمم صدا میده احساس میکنم بخاطر سردیه چیکار کنم خوب بشه؟

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوز بده... کیست نداری؟  من کیست  داشتم و گوزمو نگه میداشتم خیلی صدا میداد زیره سبز گر ...

کیست نمیدونم دارم یا نه ولی پریودمم خیلی عقب جلوعه اصلا منظم نیست بعضی اوقات دو سه ماه نمیشم

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
پرخوری  کم خوری کن صدای روده هات کم میشه

ن بخدا پرخور نیستم به اندازه میخورم 

وای اصلا ابروی ادمو میبره یدفه پیش یه غریبه ای چیزی نشستی از خجالت اب میشی

به نظرم پیش دکتر طب سنتی حاذق برو چون ممکنه طبع بدنت گرم باشه اما معده ت سرد گرمی زیاد بخوری کبدت مشکل دارمیشه و به دردسر میوفتی اما در کل از غروب به بعد مخصوصا مرغ وبرنج و کاهو خیار سیب زمینی میوه وسردیجات سرچ بزنی نخور این کار برای اکثر مردم واجبه شبا سردی نخورن قدیما شهرستان روزا ماست وشیر ودوغ میخوردن شبا آبگوشت گوسفندی میوه هم شبا که اصلا نبود بخورن خشکبار میخوردن بدنا سالم بود 

یه مشکل دیگم که گوارشو بهم میزنه مصرف شیرینیجات مصنوعی وهرچیزی که توش شکر به کار رفته نبات بستنی کیک وبیسکوییت نوشابه همه رو قطع کن ۹۰درصد بادمعدت کم میشه

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
حتما برو ی سونو بده یا تنبلی تخمدان داری یا کیست بزرگ

چقده هزینه سونو؟