2777
2789
عنوان

میگرن

74 بازدید | 11 پست

تازه فهمیدم میگرن دارم شوهرم اصلا مواظبم نیست بهش میگم صدا گوشیتو کم کن رو مغزم اذیتم فکر میکنه فیلم بازی می‌کنم خوبه دیشب دکتر گفت سرو صدا نباشه پیشش واقعا حالم بده چکار کنم😓😓😓😓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دارم.. سر و صدا روانیم میکنه.. هیچکدوم گوششون بدهکار نیست بابام صدا تلوزیونو میزاره رو صد مامانمم با بیشترین سر و صدا کار میکنه یجوری وسایلو میکوبه به هم انگار میخواد بشکنتشون.. مسخرم میکنن میگن خودتو به مریضی زدی لوس نشو.. عین شما اسیرم

خوب سرم درد میکنه از صبح ول کنم نیست دارو هامم خوردم ولی اثری نداره

ببین یه چیزی بهت بگم که کمکت می‌کنه.. میگرن رو در نطفه باید خفه کنی وقتی که سرت درد میگیره تو نیم ساعت اول باید مسکن بخوری تا خوب شی وگرنه سردردت چند روز طول میکشه

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

شما چکار میکنین سرو صدا اذیتتون میکنه؟؟؟

کلا خونوادگی با ارامش کار میکنیم خداروشکر تلویزیون با کمترین صدا میبینیم و صحبت کردنمون هم ارومه 😁 فقط خانواده. همسرم خیلی سرو صدا دارن که خب تحمل میکنم اون تایمی که اونجام 

ولی یه چیزی که دو سه ماهه در مورد خودم و سردردهام کشف کردم اینه که با خوردن فلفل دچار سردرد شدید میشم که از اون موقع دیگه فلفل حتی سیاه توی غذا نمیریزم و شکرخدا بهتر شدم 

شماهم امتحان کنید