ریراشاملو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 9 عنوان هدیه ولنتاین 52 بازدید | 3 پست دوستان من میخوام واسه ولنتاین دکمه سر آستین بخرمبنظرتون تو تجریش پاساژی جایی رو میشناسین که اکسسوری مردونه بفروشن و دکمه سر استین داشته باشن!؟ 1402/11/22 | 21:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاه_دخت عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 13404 الان جاییی تو ذهنم نیس متاسفانه ولی پاساژ ارگ یه سر برو حتما. من دیشب کادومو گرفتم ، کادو هم ندادم،روز مرد کادو گرفتم براش بستشه عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷
ریراشاملو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 9 الان جاییی تو ذهنم نیس متاسفانه ولی پاساژ ارگ یه سر برو حتما. من دیشب کادومو گرفتم ، کاد ... ارگ رو حتما میرمانتخاب کادو برام سخت بود چون چند ماهه تازه تو رابطه ایم بعدِ کلی فسفر سوزوندن با توجه به استایلش این بنظرم گزینه خوبی اومد😂🥲کادو بگیر فقط خودت بقیه اداتو در میارن😂
شاه_دخت عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 13404 ارگ رو حتما میرم انتخاب کادو برام سخت بود چون چند ماهه تازه تو رابطه ایم بعدِ کلی فسفر سوزوندن با ت ... گرونیه بابا..آقا هیچی هم نمیپسنده ...حالا ما رابطمون چندین ساله ایت رودروایسی ندارم ازش... اونم برا من ده جفت جوراب خرید فکر کنننن..از دیشبه که دارم میخندم به حرکتش حیفه پول ، نزدیک ۱ تومن هزینه کرده خوب لامصب میدادی خودم پولشو عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷