2821
2789
عنوان

لیفت صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 53090 بازدید | 117 پست

سلام به همه مامانیا. من لیفت صورت با نخ سیلوئت انجام دادم فوق العادس از همون لحظه که انجام میدید تغییر رو حس میکنید به بازسازی کلاژن هم کمک میکنه. من توی کلینیک گاندی انجام دادم این هم لینکش

http://phhtc.ir/index.php/لیفت-صورت-با-

نخ-سیلوئت

هزینش متفاوته تو هر مرکزی فقط حتماً حتماً یادتون باشه نخی که استفاده میکنن اگر آمریکایی نباشه پولتون رو دور ریختید. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزان

من جدیدا لیفت صورت پیش دکتر شهریار حدادی انجام دادم 

صورتم خیلی شاداب و جوان شده حتی دیگه لک تو صورتم نیست

این آدرس سایتش برید نمونه کاراش ببینید خیلی عالیه 

هرکی پیشش انجام داده راضی بودهhttp://drhaddadi.ir

براي ليفت صورت ، به روش اندوسكوپي ليفت ، بهترين دكتر و ميشه گفت تنها ترين متخصصي كه در ايران اين كارو انجام ميدن دكتر سامان كلباسي هستن ، بدون برش حتي از لبه موها ليفت صورت را انجام ميدن ، خيلي روششون جديده و از امريكا تجهيزات و تكنولوژيشو اوردن ، كارشون فوق العادست ، حتما بريد پيش ايشون مطمئنا راضي خواهيد بود ، من كه خيلي راضي هستم ، تلفنشون اينه :26214504

براي افتادگي پلك و ليفت  بدون شك برو پيش دكتر سامان كلباسي ، ايشون متخصص جراحي صورت و فك هستن ، حتما يه مشاوره بگير ازشون ، بابت هر موردي قيمت متفاوت ميگن

تلفنش اينه اگه ميخواي:26214504

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

عزیزم لیفت صورت عالیه من پیش دکتر مسعود راستکاری انجام دادم خیلی دکتر خوبی هستن. قیافم کلا بعد لیفت صورت زیر و رو شد. هر کی میبینه می گه خیلی خوشگل تر شدم. شماره دکترم اینجا می ذارم 22882609

سلام عزیزم . من صورتم افتادگی داشت و خطوط چروک و خط خنده مشهود بود . با فشیال پوست و ماساژهای پوست و میکرودرم ابریژن و ماسک ولایه بردار خاص . . پوستم هم لیفت شده و هم جوانسازی شده و هم یکدست و یکنواخت و شفاف شده .دوست دارم پوستم طبیعی جلوه کنه .  خداییش کارشون عالیه  و موادشون هم مری کور و تالگو هستش  اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲     ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹