2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم،ولی اخرش جفت پایین نیومد ،جفتو کورتاژ کردم با قرص خیلی درد کشیدم😖

الهی بگردم برات 

چند هفته بودی؟ 

سقط خودخواسته بود؟

میشه لطفا بیشتر توضیح بدی؟ 

من یک پسر ۱ سال و نیمه دارم و الان ناخواسته باردارم خیلی مرددم که سقط کنم یا نه 🙁

هدف ۱۴۰۲ من: مهاجرت. به هدفم قول رسیدن داده ام 😊❤
سایتوتک  نه داروخونه که نمیده دکترم نوشت،بیمارستان چند ساعت یکبار سه تا میداد،میذاشتم توی دهن ...

چند هفته بودی؟

الهی بگردم برات  چند هفته بودی؟  سقط خودخواسته بود؟ میشه لطفا بیشتر توضیح بدی؟  م ...

فدات عزیزم

۱۶ هفته،زنده بود ولی جمجمه نداشت،از پزشکی قانونی مجوز گرفتیم

خیلییی از نظر روحی و جسمی اذیت شدم

میدونی هیچ جوره نمیتونی سقط کنی مگر غیرقانونی

چند هفته ای؟

هفتت بالا باشه خطرناکه

فدات عزیزم ۱۶ هفته،زنده بود ولی جمجمه نداشت،از پزشکی قانونی مجوز گرفتیم خیلییی از نظر روحی و جسمی ...

الهی بمیرم چه سخت 

من ۵ هفته هستم 

مشکل مالی ندارم ولی از نظر روحی آمادگیشو ندارم

خیلی خوبه کههه منم یه پسر یه ساله دارم اتفاقا و خییلی دوست دارم الان یکی دیگه بیارم که باهم بزرگ شن& ...

ببین برنامه کانادا داشتم 

در مرحله گرفتن ویزام 😥

نمیخام دخالت کنم توی تصمیم گیریت ولی اگه مشکل مالی نداری نگهدار و فک کن بچه ات ۹ ماه بزرگتر میشه موقه دنیا اومدن دومی ایشالا و معمولن بچه های ناخاسته عزیزترن❤️

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست