2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دامپزشک 

چایی نبات ندی بهشا

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

از وقتی من به عروس هلندی علاقه مند شدم و تو فکر خریدشم همش تاپیکش و اسمش و عکسش و.... میاد جلوی رام.   قانون جذب همینه دیگه. 

عروس هلندیت اهلی شده قشنگ؟ 

امیدوارم حالش خوب بشه زود🥰

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
فعلا پول دامپزشک ندارم

ببرش پرنده فروشی پس

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
از وقتی من به عروس هلندی علاقه مند شدم و تو فکر خریدشم همش تاپیکش و اسمش و عکسش و.... میاد جلوی رام. ...

خیلی سر صدا میکنن

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
وقتی آواز نمیخونه و مدام سرش برمیگردونه ت بدنش دلدرد داره و اسهال داره

حتما شپشک داره اب و سرکه رو توی اب پاش بریز روش بپاش تا باهاش حمام کنه و درمورد اسهالش حتما سرما خورده  تو ظرف ابش چند قطره سرکه سیب بریز

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……