مننننن یکی از دندونای فک سمت راستم اپسه کرده بود دردش افتاد و دکتر رفتم پنی سلین زد خوب شدم دوماه پیش میخاستم بکشمش پشیمون شدم میخام درست کنم الان این دندونم درد نمیکنه فعلا دردش خابیده ی دندون دیگ دارم سمت چپ عقل نهفته اس دیدمش ی وقتایی دردای بدی میگیره سر درد میگیرم ی هفته درد میکنه خوب میشه منم حقیقتا پول ندارم برم درست فعلا تا وسطای اسفند یکم پول میاد دستم میتونم برم دندون پزشکی منم تو گوگل دیدم نوشنه بود میرسه به خون میمیری و میزنه ب قلب خیلی ترسیدم پولم ندارم برم دندون پزشکی نمیدونم چیکار کنم یکم تپش قلب طور دارم و بیحالم میگم نزنه ب قلبم خیلی ترسیدم کسی پیشنهادی داره ک نترسم ب شدت میترسم
تا اون موقع ک پول دستت میاد اگر میدونی عفونت داره چرک خشک کن بخور
میتونی بری معاینه کنه و قیمت جراحی رو بپرسی
معمولا دندون عقل نهفته رو یا میکشن یا جراحی میکنن
تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بینهایت زندگی رو دوست دارم و میخوام تا جایی که میشه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان