من بخاطر اسیب هایی که دیدم پیش روانشناس هم میرم دارم سعی میکنم به خود شناسی برسم الان ...
اولین مرحله طلب هست درصد طلبی ک داری ب پیشرفتت کمک خواهد کرد،چقدر در جستجوی خداوند هستی؟ این طلب هست...آیا تاحالا تلاشی برای این طلب کردی؟! مثلاً از خداوند خودش رو طلب کنی؟ ما تابحال طبق آموزه های مذهبی و دینی در آسمانها و اطرافمون دنبال خداییم در حالیکه خداوند خیلی نزدیکتر ازین حرفاست...او درون ماست فقط باید این سدی ک خودمون سالهاست با دست خودمون ساختیم و جلوی چشممون گرفته یه تیشه برداریم و بشکنیم تا بتونیم پشت سد رو ببینیم...بتونیم آب پشت سد رو ببینیم...این سد همون افکار منفی و ذهن ماست ک هر لحظه با قضاوتهای اشتباه،با تهمتهاش با دروغهاش با هوا و هوس هاش فریبمون داده و میده و مانع باز شدن چشم واقعی ما میشه...
من بخاطر اسیب هایی که دیدم پیش روانشناس هم میرم دارم سعی میکنم به خود شناسی برسم الان ...
اگه آموزه های عرفانی کشور خودمون رو بخونیم و درست تفکر کنیم درمودشون نیازی ب تراپیست نخواهیم داشت...اگه بتونی ذهنت رو مدیریت و کنترل کنی و ب رفتار خودت در طول روز دقت کنی متوجه منظورم میشی...تو فقط میتونی خودت رو قضاوت کنی تا بتونی بشناسی...این ذهن و عقل ماست ک مدام با دودوتا چهارتا کردن و محاسبات اشتباهش ما رو فریب میده و ب پایین میکشونه تا ما تنزل پیدا کنیم...در واقع پندار گفتار و رفتار نیک داشتن یعنی مدیریت و کنترل ذهنت...ذهنی ک از تو در طول زندگیت شخصیتی ساخته ک در واقع تو نیستی...تو خیلی بیشتر ازینها هستی..تو انسانی،انسانی ک بین دو نقطه اوج (قله) و نقطه بحرانی( پایینترین نقطه از نمودار وجودی خود) در حال پایین و بالا رفتنه...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اولین مرحله طلب هست درصد طلبی ک داری ب پیشرفتت کمک خواهد کرد،چقدر در جستجوی خداوند هستی؟ این طلب هست ...
من بعد مرگ مادرم
خدا رو انکار میکردم
در صورتی که تا قبل از اون هرشب وقتمو میذاشتم و کلی با خدای خودم حرف میزدم حتی باهاش شوخی میکردم
بعد مرگ مامانم رفتم دنبال جستجوی خدا و اثباتش برای خودم
ولی خوب کامل چیزی دست گیرم نشد
کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :) مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
اگه آموزه های عرفانی کشور خودمون رو بخونیم و درست تفکر کنیم درمودشون نیازی ب تراپیست نخواهیم داشت... ...
درسته اغلب ناخواسته قضاوت میکنم..!
کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :) مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
سلام من خیلی دوست دارم درموردش بدونم. الان که اینترنتا قطعه اصلا راهی برای سرچ کردن دربارش ندارم اگه ممکنه درخواست دوستیمو قبول کنید که باهاتون صحبت کنم.