2789
عنوان

کنکوری

265 بازدید | 13 پست

سلام دوستان یبار خوندن درسا کافیه برا کنکور چون زمان کمی مونده فک نکنم وقت برا مرور برسه🤦‍♀️خودمم هدفم فرهنگیانه ک از شانس بد من افتاد اردیبهشت قبلا تیر بود

نه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

ولی خب حسابی بخون دیگه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه خوب پس خداروشکر  مرس عزیزم 🥺🙏

قربونت بشم

فرهنگیان کنکورش رو میشه یه کاری کرد

وای واسه مصاحبه ش خیلی باید اماده بشی

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

قربونت بشم فرهنگیان کنکورش رو میشه یه کاری کرد وای واسه مصاحبه ش خیلی باید اماده بشی

اونو خدا بزرگه اگ قبول شم کتاب مخصوصشو میگیرم میخونم 

ولی مشکل من این کنکورشه چون من تازه شروع کردم مدت خیلی کمی دارم

سلام عزیزدلم💕

به تازگی یه برنامه شروع از صفر خیلی حرفه ای و متناسب با تمام جزئیات مورد نیاز دانش اموز، طراحی کردم و چندتا از شاگردام چند روز پیش استارت زدن و دارن پیش میرن، 

تا قبل از اینکه دیر بشه و نشه جبران کرد، اگه نیاز دارید پیوی پیام بدید آیدی تلگرام بفرستم براتون

درکنارش گروه و کانال مشاوره رایگان و رقابتی درس خوندن برای بچها هم زدیم

اینجام تا کمکت کنم دوست کنکوری من💕

تو این مدت کم فقط باید یه مشاور حرفه ای خوب جمع کنه برات و برسونت 

خودت اصول برنامه ریزیو نمیدونی

کسی که مشاوره نداره زودتر شروع کرده میرسه چند دور بخونه

ولی الان شما به مشاور احتیاج داری تا برات درسا رو جمع کنه

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت