2777
2789
عنوان

خواستگار

403 بازدید | 33 پست

سلام

من ۳سال با یه نفر بودم و قصدمون جدی و خانواده ها هم خبر داشتن ولی اونا نامردی کردن و چند ماه پیش ازدواج کرد...

الانم یکی برام خواستگار اومده من ندیدمش قراره پنجشنبه بیان،میگن پسر با اخلاق و خوبیه واهل هیچ چیزی حتی قلیونم نیست و زحمت کشه و کار میکنه ماهانه شاید ۱۵ ولی میگن پسر پاکیه 

ولی من هنوز ندیدمش 

به نظرتون ازدواج سنتی خوبه؟نمیدونم چیکار کنم

بعد سوادش یکم ازم کمتره 

اگه میشه نظرتونو بگین براتون دعا میکنم

حتما باید چهارپنج جلسه باخودش حرف بزنی و بری بیرون اینکه بقیه چی میگن راجع بهشو ول کن

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما باید چهارپنج جلسه باخودش حرف بزنی و بری بیرون اینکه بقیه چی میگن راجع بهشو ول کن

چون فامیله بابامه دیدتش واسه همون میگه

خب اگه اخلاقش خوب بود و اینا اوکی بود چی به نظرتون خوبه؟

چون فامیله بابامه دیدتش واسه همون میگه خب اگه اخلاقش خوب بود و اینا اوکی بود چی به نظرتون خوبه؟

اره خب چراکه نه پسرخوب کمه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
چون فامیله بابامه دیدتش واسه همون میگه خب اگه اخلاقش خوب بود و اینا اوکی بود چی به نظرتون خوبه؟

بزار بیاد چند جلسه حرف بزنید شما باید پسند کنید نه اون . ا مدیم ی کلمه گفت شما خوشت نیومد یا مثلا لباس پوشیدنش .. منظورم نیست آدم بدی هست نه اما پدر مادرا ی گزینه خوب باشه کلا میگن این آدم خوبه مخصوصا اگه ی معرف باشه یا فامیل.. سریع تصمیم نگیر لطفا نظر خودت مهمه عزیزم

اره خب چراکه نه پسرخوب کمه

آره به نظرتون سطح تحصیلی مهمه؟چون از من کمتره یعنی دیپلم نداره خیلی کمتر

بعد زحمت کشو زرنگه ولی ماهانه شاید ۱۵ بعد خونه یا ماشینم نداره

این شرایطم هست به نظرتون مهمه؟