2777
2789
عنوان

دوستان کیا بل.وبانک ثبت نام کردن؟

111 بازدید | 18 پست

کلن قضیش چیه؟

شرایطش چیه؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

هیچی مثل بقیه بانکا ولی مجازیه دیگه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال بانکه سامانه.اینترنتی ثبت نام میکنی واست میاد بدون هزار تومن هزینه ای

پست میاره واست

همسرم داره کار کردن با همراه بانکش عالیه و پیامک واریزو  برداشتت خیلی زود میاد بصورت آنی و واسه برداشت و واریز کارمزد کم نمیکنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من دارمش شرایط چیش؟

زیر ۱۸ ب نام خود فرد میشه ثبت نام کرد یا ن؟

آخه میگن باید شماره ب نام خود فرد باشه

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

مال بانکه سامانه.اینترنتی ثبت نام میکنی واست میاد بدون هزار تومن هزینه ای پست میاره واست همسرم دار ...

زیر ۱۸ میشه ثبت نام کرد؟

من دارمش شرایط چیش؟

کد معرفشو از کجا بیارم؟

زیر ۱۸ میشه ثبت نام کرد؟

من برای دخترم بلو جونیور گرفتم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بلو جونیور چیه میشه بیشتر توضیح بدین ممنون

اگه خودتون حساب بلو دارید میتونید یه کارت جداگانه برای فرزندتون بگیرید، بزن مایکت اپش رو دانلود و نصب کن بقیه مراحل‌شم همونجا میگه باید چیکار کنی 

اگه خودتون حساب بلو دارید میتونید یه کارت جداگانه برای فرزندتون بگیرید، بزن مایکت اپش رو دانلود و نص ...

عه من این و نمیدونستم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عه من این و نمیدونستم

اره من واسه دخترم گرفتم، کارتشم برنامه کودکیه😁

اگه خودتون حساب بلو دارید میتونید یه کارت جداگانه برای فرزندتون بگیرید، بزن مایکت اپش رو دانلود و نص ...

ممنون عزیزم سیمکارت نمیخواد برا ثبت نام؟

تنها  ولی_ خود  ساخته_───• · · · ⌞🌚⌝ · · · •─── ᴬᴸᴼᴺᴱ ᴮᵁᵀ ˢᴱᴸᶠ-ᴹᴬᴰᴱ
ممنون عزیزم سیمکارت نمیخواد برا ثبت نام؟

نه روی شماره خودمه، پیام هاش برای خودم میاد، قربونت😍