2777
2789
عنوان

حس ششمی هس

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 55 پست
به کسی علاقه مندی(آقا)وگاهی ذهنتومشغول میکنه

درسته

بلاتکلیفم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اعتماد به نفست گاهی کم میشه و گاهی از خودت  احساس رضایت میکنی!

اینم تقریبا درست بود 

نظرت راجب بلاتکلیفیم چیه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
سلام تازگی تو ذهنت درگیر. یکی. شده مداوم دوستش داری و فکرش هستی ولی بهش نمیرسی چون. فاصله زیاده

اسمشو میتونی حدس بزنی؟

اسمشو میتونی حدس بزنی؟

نه دیگه دراین. حد. نمیتونم تمرکز. کنم. اسمش بگم‌ جادوگر. که. نیستم. خواهر. گلم ولی. تا جایی. که. تمرکز. ذهنی. ام. کردم. همین ها فهمیدم  نمیدونم‌‌درست. حدس. زدم.یا نه. ولی. اونی. که. بهت. گفتم ‌واقعی. بود. خدایش 

[QUOTE=327984641]اینم تقریبا درست بود  نظرت راجب بلاتکلیفیم چیه[/QUOTE

شما هنوز برای درگیری های ذهن خوتون راه حل قاطعی پیدا نکردین(هم سنتون پایینه،هم دوس دارین به بهترین و مطلوب ترین حالت خودتون برسیدچه ظاهری وچه احساسی وهم خونوادگی)پس بایدقسمت بیشترکاروطرف مقابل انجام بده و تکمیل کنه بستگی به اون داره

نه دیگه دراین. حد. نمیتونم تمرکز. کنم. اسمش بگم‌ جادوگر. که. نیستم. خواهر. گلم ولی. تا جایی. که. تمر ...

نمیدونم

بهرحال ممنون

[QUOTE=327984641]اینم تقریبا درست بود  نظرت راجب بلاتکلیفیم چیه[/QUOTE شما هنوز برای درگیری ها ...

یعنی خودم تصمیمی نگیرم راجبش بسپارم به زمان؟

نمیدونم بهرحال ممنون

فقط میگم‌‌از این آشفتگی ذهنت خودت. نجات بده ساده نباش و هرچی تو قلبت هست اسمش عشق نیست و هوس هست و یه. زمانی. گذرا داره درگیر. عشق مجازی نباش خواهر. گلم تحصیل ادامه بده. موفق. میشی